• Ново
SOLUSTRE 4 бр. Фенер за празника на Пролетта, Ръчни Китайски Фенери, На Късмет (Фу), Източен Китайски Коледен Червен Фенер, Декор за Празнуване на Китайския Пролетен фест?
zoom_in

SOLUSTRE 4 бр. Фенер за празника на Пролетта, Ръчни Китайски Фенери, На Късмет (Фу), Източен Китайски Коледен Червен Фенер, Декор за Празнуване на Китайския Пролетен фестивал 2022 г.

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Характеристики - Цвят : червен - Материал : хартия и желязо - Размер : 29,00 X29,00 X29,00 см Предпоставка включва 4 фенерХората, които вярват, че тези декорации могат да ви донесат късмет, дълголетие и здраве, и да имат добра надежда за нова година.Основното значение на китайската Нова година, която олицетворява най-добри пожелания на Пролетния празник и на бъдещето.Описание Креативни и фестивални висящи украшения на китайската Нова година, окачване на китайската Нова година, стенни декорации на китайската Нова година, украса за празника на пролетта, висящи украшения на вратата на китайската Нова година, много класически и празнични.Тези китайски коледни висулки, изработени от висококачествен материал, издръжлив, не е лесно изчезват, добре се съхраняват и могат да се използват няколко пъти.Добър подарък за вашите близки, колеги или приятели, носи богатство и късмет и които изразяват най-добрите си пожелания.Може да се използва в домове, офиси, училища и други места, за да посрещнат идването на новата година, създавайки празнична атмосфера.Основното значение на китайската Нова година, която олицетворява най-добри пожелания на Пролетния празник и на бъдещето.

Клиентите също го харесват..