• Ново
Голяма Кръгла Кошница за съхранение с Дръжки, Дигитален Печат с изображение на Морски Костенурки и Океански животни, Органайзер с Водоустойчив Покритие, Кошница з?
zoom_in

Голяма Кръгла Кошница за съхранение с Дръжки, Дигитален Печат с изображение на Морски Костенурки и Океански животни, Органайзер с Водоустойчив Покритие, Кошница за дрехи, за Бебешки Дрехи, Играчки 21,5 x 16,5

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

След известно време той ще се възстанови, а също така може да бъде разглажен локално парно гладене и сешоар 2На дъното на кошчето за мръсно бельо изработено от мека пластмасова плоча от плат Оксфорд, дори когато количка за мръсно бельо да е заредена напълно и упорита, може да се влача си, без да се притеснявате за царапинах или истирании пол. ✅【Подове, без драскотини и деца без удари】 : Нашата кошница за съхранение е проектиран така, че да е достатъчно мека, за вашите деца може да се организира бунт, не поранившись.9 На "X 14"/48 cm X 36 cm или M : 21,5 "X 16,5"/55 см х 16,5 " Mailto включва : една кошница за съхранение. Чудесен подарък : идеален подарък за организиране на housewarming приятел, детска стая, списание за дневна, магазин за хавлии, одеала, пране на тъкани. Опростен дизайн може да бъде сгъване и огъване, за да се побере във всеки шкаф или между всички мебели.Тези големи кошници за съхранение на дрехи да се откаже, да заемат малко място и са удобни за съхранение.Той е лек и портативен, лесен за използване, съхранение и преместване. МНОГОФУНКЦИОНАЛНА кошница за дрехи : кош за бельо осигурява атрактивно и лесно решение за много нужди за съхранение, като например детска кошница за дрехи, за съхранение на дрехи, бебешко кошче, детска количка за бельо, кош за играчки, за съхранение на домашен текстил, играчки, кошница за дрехи, детски стоки и стоки за домашни любимци.6" (D41,9 см x H54,9 см), кошница за дрехи, лесно се сгъва за пренасяне.✅【Информация за размерите на】 : Малки размери—диаметър 14 "x височина 19" (D35,5 см x H48,3 см), среден размер—диаметър 16,5 "x височина на 21.Туника с завязками предпазва от прах и да поддържа вътрешна предмети чисти и сухи. ✅【Отличен материал】 : Използвайте висококачествена тъкан Оксфорд, здрави и трайни, вътрешен слой водоустойчив.Защо избрахте Нашите Кошници за съхранение? ВОДОУСТОЙЧИВ МАТЕРИАЛ : Кутия за съхранение, изработен от плат Оксфорд с вътрешен водоустойчива пластмаса покритие, което за да се постигне ефект влагостойкости.

Клиентите също го харесват..