• Ново
Чанта-портфейл FlipBird Galaxy M01 с Цветен Модел и 3D Декорации от изкуствена Кожа Premium [Отделения за карти / парични], флип-надолу капак с поставка за Samsung Galaxy M01 от Розово Зла?
zoom_in

Чанта-портфейл FlipBird Galaxy M01 с Цветен Модел и 3D Декорации от изкуствена Кожа Premium [Отделения за карти / парични], флип-надолу капак с поставка за Samsung Galaxy M01 от Розово Злато

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

Лесен достъп до всички портове и контроли Моля, вижте в раздел "Калъф Flipbird" други аксесоари, предлагани от Flipbird. Слотове за карти и държач за бележки ви позволяват да сложите дебитна карта, кредитна карта, документ за самоличност, разписки или някаква дреболия в пътя. Идеален за Samsung Galaxy M01. Идеалният подарък за Деня на майката, Ден на бащата, Ден на Свети Валентин, Деня на благодарността и Коледа, моля, вижте в раздел "Калъф за флип-птици" други аксесоари, предлагани от Flipbird.Идеалният подарък за Деня на майката, Ден на бащата, Ден на Свети Валентин, Деня на благодарността и Коледа. Функция за стойка удобен за гледане на филми или видео чат.Лесен достъп до всички портове и контроли.Функция за стойка удобен за гледане на филми или видео чат.Позволява да се зарежда, без да махате калъф.Перфектен Samsung Galaxy M01. Лесен достъп до всички бутони, камера, динамика и конектора.Позволява да се зарежда, без да махате калъф. Отделения за карти и държач за бележки ви позволяват да се постави в пътя дебитна карта, кредитна карта, документ за самоличност, разписки или някаква дреболия.Лесен достъп до всички бутони, камера, динамика и конектора.

Клиентите също го харесват..