• Ново
Лупа на екрана Magnifier, екранна лупа за мобилен телефон, лупа на екрана 3D Hd проектор за филми, видеоклипове и игри, сгъваем държач за мобилен телефон с усилване на екра?
zoom_in

Лупа на екрана Magnifier, екранна лупа за мобилен телефон, лупа на екрана 3D Hd проектор за филми, видеоклипове и игри, сгъваем държач за мобилен телефон с усилване на екрана, съвместим с

BGN 13.35

Брой продукти
check Налично

н Сфера на приложение : Подходящ е за помещения, на къмпинг, за пътуване, за почивка, на дома, на всяко място и т.поставка за телефона на екрана Двоен високоговорител : екранна лупа, оборудван с два високоговорителя, осигурява по-качествено възпроизвеждане на звука при гледане на филми, телевизионни предавания и т. Широко приложение : Може да се прилага широко както на закрито, така и на открито, като например къмпинг, пътуване, свободно време, дома и така нататък. Идеален подарък : Можете да поднесе экранный усилвател като различен подарък за Коледа, рожден ден, годишнина, деня на благодарността и др. Екранна лупа : лупа на телефона може да се увеличи на екрана за по-ясно да видите, че също така ще намали чувството на дискомфорт и умора. Екстракт от опаковки. Усилвател на екрана на проектора е ДОБРА поставка за телефона също е подходящ като поставка за мобилен телефон, проектор, екран ще освободи ръката си, за друга употреба и работи.Екранна лупа : лупа на телефона може да се увеличи на екрана за по-ясно да видите, че също така ще намали чувството на дискомфорт и умора. Поставете телефона на поставка. Отворете притежателя на телефона. лупа на екрана ШИРОКОТО прилагане на екрана : Може да се прилага широко както на закрито, така и на открито, като например къмпинг, пътуване, почивка, къщи и така нататък. Спуснете и плъзнете на телескопичната рама.Как да използвате : 1. Двоен високоговорител : Екранна лупа, оборудван с два високоговорителя, осигурява по-голямо удоволствие на звука при гледане на филми, телевизионни предавания и т.

Item Type:
Screen Magnifier
Material:
ABS
Built in Battery:
Li ion battery, 1200mAH. 
Scope of Application:
Suitable for indoor, camping, travel, leisure, home, anywhere, etc. 
Package List:
1 x Screen Magnifier:
1 x USB Cable:
1 x User Manual:

Клиентите също го харесват..