• Ново
Калъф за таблет HAIJUN за Galaxy Tab E 9.6/T560 2 в 1 Със Свалящ се Bluetooth Клавиатура, Кожен Калъф с текстура Личи и притежател на (черен)
zoom_in

Калъф за таблет HAIJUN за Galaxy Tab E 9.6/T560 2 в 1 Със Свалящ се Bluetooth Клавиатура, Кожен Калъф с текстура Личи и притежател на (черен)

BGN 46.41

Брой продукти
check Налично

6/T560 2 в 1 Сменяем калъф от кожа с текстура личи за Bluetooth клавиатура, 2 в 1 с държач (черен)Добра покриване на своята практика за tablet PC 1.Абсолютно нов и високо качество. Точни деколтета за лесен достъп до всички бутони и портове осигуряват безпроблемна работа за вас, 4.6/T560 2 в 1 Сменяем калъф от кожа с текстура личи за Bluetooth клавиатура, 2 в 1 с държач (черен).За Galaxy Tab E 9.корпус осигурява лесен достъп до всички бутони, контроли и портове. Този калъф поддържа уникална по дизайн на предния капак, която може да се излягам се като стойка за по-лесно гледане на видео 2. Лесно се поставя и се извлича 5.Зареждайте, не махате калъф. калъф осигурява безопасността на корпуса на вашия tablet PC и стилна защита. Работно разстояние : 10 м 6.корпус осигурява лесен достъп до всички бутони, контроли и портове.Зареждайте, не махате калъф. Таблет в комплекта не е включена. Идеална съвместимост по ъглите с устройство 3.Абсолютно нов и високо качество. Съвместим с Samsung Galaxy Tab E 9.За Galaxy Tab E 9. калъф осигурява безопасността на корпуса на вашия tablet PC и стилна защита.

Клиентите също го харесват..