• Ново
ОЖИДАЮЩАЯ двойка, вилица с гравирани любов сексапил писма, най-Добрият подарък за съпруга си, Мадам, на разклона на ден стомана, плодови подаръци, зеленчуци на ден н?
zoom_in

ОЖИДАЮЩАЯ двойка, вилица с гравирани любов сексапил писма, най-Добрият подарък за съпруга си, Мадам, на разклона на ден стомана, плодови подаръци, зеленчуци на ден на Св. Валентин

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Супени вилици са идеални за леки закуски, салати, десерти, плодове и тортиСлед всяка употреба се хвърлят ги в миялна машина или измийте ръчно.Идеално се съчетава със салати, паста, стейками и други ястия.Параметри : Материал : неръждаема стомана Цвят : сребърен Размер : Дължина 21 см/8,26 инча Тегло : 39 грама на Помещение включва : 1 * стоманени вилици Забележка : Моля, измийте тези супени вилици за първи път. гладка повърхност запазва щепсела винаги лъскава и подобрява качеството на вашата вечеря.Изработен е от висококачествена стомана и лъскав, без ръжда, избледняване и деформация.Общата дължина на вилици е около 8 инча, а дългата дръжка е подходяща за ежедневна употреба. класически сребрист дизайн, семпъл и стилен, може да се комбинира с ваше разположение прибори, за да придадат на масата повече елегантност.върху вилката е гравиран един интересен текст, който кара хората да се чувстват щастливи.Вытирайте вода и да се съхранява на сухо място, и те ще бъдат като нови.Голям размер подходящ за всички възрастни и деца.

Material:
steel
Color:
silver
Size:
Length 21cm/8.26inch
Weight:
39g
Package Includes:
1 * steel forks:
Note:
Please wash these table forks at first time.:
After each time's use, threw them in dishwasher or wash by hand.:
Wipe away water and keep in dry place, and they'll come out as new. :

Клиентите също го харесват..