• Ново
Kmall 30 опаковане. | 3-Инчов Дръжки на гардероба от центъра до центъра, шкафове за Кухня, Матово Черни Дръжки на шкафовете, Неръждаема Стомана, дължина 5 инча (централен ?
zoom_in

Kmall 30 опаковане. | 3-Инчов Дръжки на гардероба от центъра до центъра, шкафове за Кухня, Матово Черни Дръжки на шкафовете, Неръждаема Стомана, дължина 5 инча (централен отвор 3 инча), Обков за Кухненски шкаф

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Отвори за завинтване на конец правят тяга устойчиви и им е трудно да отвалить 【БЕЗПЛАТНА 180-ДНЕВНА ПРОБНА ВЕРСИЯ】 : Ние сме сигурни, че ще се наслаждавате на нашите химикалки, затова ви даваме 180 дни, за да изпробват ги на нас. Можете да изберете правилния размер в съответствие с дебелина на корпуса.Изработени от висококачествена неръждаема стомана, дръжки на тези кухненски шкафове служат дълго време.По този начин, независимо от това, изгради ли напълно нова кухня, работи по ремонт на банята или просто искате да замените наличното обзавеждане на экономную мебели, изтеглящи шкафове Kmall могат да отговарят на вашите нужди и нашите химикалки за обкова са идеално място за вашето пространство. 【Предпоставка включва】 : Опаковки от 1 черни пръчки със съответните стандартни винта (1 инч и 1,57 инча). Забележка!!За всякакви въпроси относно размера, моля, свържете се с нас, за да получите най-доброто решение.Здрава конструкция.През това време е възможно пълно възстановяване, ако не са доволни.Отличен подарък за деня на майката, ден на бащата и приятелите.Широко се използва за всяка сцена.Нашите чекмеджета са с класическата цилиндрична форма и гладка на допир, така че не е нужно да се притеснявате за това, че можете да порежете пръстите си, и може да се използва и в детски стаи.Гладка повърхност дава възможност да се чувстват удобно в употреба, не е нужно да се притеснявате за това, че сте поцарапаетесь. 【Спецификация на продукта】 Център отвори за дръжки на гардероба : 3 инча (76 мм); Обща дължина : 5 инча (127 мм); Диаметър : 1/2 инча (12 мм); Перваз : 1-1 / 4 инча (32 мм), е лесен за инсталиране. 【 ИДЕАЛЕН подарък за приятели И СЕМЕЙСТВАТА на】 идеален подарък за коледа, подарък за рожден ден, подарък за майка, подарък за Деня на бащата приятели и семейства. 【Широка съвместимост】 Модерни матови черни дръжки на чекмеджета в европейски стил са чисти и вечния вид, широко съвместими с различни стилове шкафове, гардеробных, винарски шкафове, сервантов, запирающихся шкафчета.Лесен и модерен, широко се използва за вратите чекмедже, вратите на кабинета, на вратата на кабинета, на вратата на гардероба, и за чекмеджета гардероб-шкафа, библиотеката-купе.

Клиентите също го харесват..