• Ново
Дължина 10 метра (33 фута) 2,1 мм x 5.5 mm удължителен кабел захранване dc 12 В 12 Волтов Адаптер за Захранване Удлинительный Кабел От Контакта преди Щепсела за Камери за Виде?
zoom_in

Дължина 10 метра (33 фута) 2,1 мм x 5.5 mm удължителен кабел захранване dc 12 В 12 Волтов Адаптер за Захранване Удлинительный Кабел От Контакта преди Щепсела за Камери за Видеонаблюдение Автономен Видеорекордер Led

BGN 30.36

Брой продукти
check Налично

Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа(Не работи с друг размер).Този удлинительный захранващ кабел съвместим с штекерным адаптер на захранване DC 12 V 2,1 мм × 5,5 мм. 【Удлинительный кабел захранване dc 12 В】: Моля, проверете размера на щепсела, преди да купите, за да сте сигурни, че удлинительный кабел на адаптера на захранване dc съвместим с адаптер за захранване.Удлинительный кабел, подходящ за всякакви приложения, които изискват въвеждане на постоянен ток 12 В, и е с конектор с 2.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. 【Високо качество】: удължителен кабел на адаптера на захранване dc 12v с високо качество, по-надеждна връзка и по-ниска консумация на енергия. 【Щепсела и да играе】 : Този вид кабел за видеонаблюдение е подключаемым и възпроизводими и може да бъде добре адаптиран към различни сценарии за прилагане. 【Силна съвместимост】 : Удлинительный захранващ кабел ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ 10 М (33 фута) 5,5x2,1mm постоянен ток 12 В, конектори за мъже и жени. Добро разширение за повечето IP камери / камери за видеонаблюдение с конектор за захранване. 【Щепсела и да играе】 : Този вид кабел за видеонаблюдение е подключаемым и възпроизводими и може да бъде добре адаптиран към различни сценарии за прилагане. Кабел е съвместим с адаптер за захранване на камери за сигурност IP 12 и всяко устройство с вход за постоянен ток 12 В и размера на щепсела 2,1 mm x 5,5 мм.Кабел захранване dc 2,1 мм x 5.Кабел захранване dc 2,1 мм x 5. 【Удлинительный кабел захранване dc 12 В】: Моля, проверете размера на щепсела, преди да купите, за да сте сигурни, че удлинительный кабел на адаптера на захранване dc съвместим с адаптер за захранване. 【Решение за удължител горивна камера сигурност】: Отстраняване на проблема, свързана с недостатъчна дължина на захранващия кабел на устройството или липсата на контакт наблизо, за да можете да инсталирате устройство в необходимите ви положение. качествено обслужване - една от причините, поради която сте избрали нашия удължител за постоянен ток.Удлинительный кабел, подходящ за всякакви приложения, които изискват въвеждане на постоянен ток 12 В, и е с конектор с 2.Или led лента, път, принтер, устройството го получите и т. качествено обслужване - една от причините, поради която сте избрали нашия удължител за постоянен ток. 【Гаранция за качество】: Ние предлагаме безплатна техническа поддръжка по време на целия срок на експлоатация. 【Силна съвместимост】 : Удлинительный захранващ кабел ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ 10 М (33 фута) 5,5x2,1mm постоянен ток 12 В, конектори за мъже и жени. Ако установите, че захранващия кабел dc не е достатъчно дълъг или в близост до устройството не е източник на храна, вие можете да използвате този удължителен кабел захранване dc, за по-лесно решаване на техните проблеми.

Клиентите също го харесват..