• Ново
Силиконов калъф XIAOGE контролера на Oculus Quest 2 с Комбинирана покритие за лицето, Аксесоари за виртуална Слушалки, Защита От пот и Сблъсъци (синьо, Червено, бяло)
zoom_in

Силиконов калъф XIAOGE контролера на Oculus Quest 2 с Комбинирана покритие за лицето, Аксесоари за виртуална Слушалки, Защита От пот и Сблъсъци (синьо, Червено, бяло)

BGN 10.88

Брой продукти
check Налично

Всички аксесоари са специално проектирани и подобряват игрите, са идеални за Oculus 2Всеки проблем на този продукт, моля, свържете се с нас, ние сме винаги тук, за да реши вашите проблеми.✔ АКСЕСОАРИ OCULUS QUEST 2 е стартов икономичен комплект аксесоари.Вие не рискувате да опитате!. ✔ КАЛЪФ VR GRIP COVER - те придават комфорт и допълнителна сила на захващане на обикновения скользкому пластику.Точно конструкция изрезки и дупки гарантира, че сигналът може да е нормално да дойдат на контролера. ✔ Силиконов калъф за лице - преносим калъф за лице, произведен от висококачествено екологично чисто силиконов материал, който го прави мек и удобен. ✔ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - за монтаж на дръжки трябва да отворите отделението отделение и свалете оригинални кабели за китките. предотвратява изтичане на светлина и добре предпазва от попадане на пот на накладку.Към него са приложени каишка за китката за всеки случай, ако той все още ще.Този набор от защитни покривала за виртуалната реалност се предлага в най-популярните 5 цвята : черно, бяло, синьо, червено, лилаво Применимая модел : Слушалка виртуална реалност VR Oculus Quest 2 Материал : силикон искате да защитите вашия Oculus Quest 2? С XIAOGE protective си Oculus Quest 2 е защитен от драскотини, вдлъбнатини, прах, върховете на пръстите си и износване при ежедневна употреба!Направете така, че вашето любимо облекло изглеждаше по-нов и выделялось от тълпата!Опаковъчен лист : ? 1 опаковка маска за лице ? 1 чифт покривала за улавяне на контролера Забележка : ?Ние не включваме задължения за оборудване за виртуална реалност XIAOGE ще предостави гаранция в срок до 180 дни и възстановяване в рамките на 30 дни на всеки ред, което потвърждава нашата акцент върху качеството.

Клиентите също го харесват..