• Ново
Хонорар на бутона на колана на автомобила-Хонорар на предпазен колан-Прислужници на предпазен колан бутон заключващия механизъм Предотвратява Плъзгащи се бутони
zoom_in

Хонорар на бутона на колана на автомобила-Хонорар на предпазен колан-Прислужници на предпазен колан бутон заключващия механизъм Предотвратява Плъзгащи се бутони катарами на колана Надолу по колана, на 5 групи (бежов)

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

【Висока съвместимост】 Този продукт е подходящ за всеки колан на лек автомобил, камион или suv 【Удобно и безгрижно】 този продукт се състои от 5 групи от ограничителни пряжек предпазен колан, един комплект може да се използва като резервна. 【Висококачествени материали】 е Изработен от висококачествен материал ABS, почти не се различава от оригинала. 【Безопасно и лесно】 Не нагряване и топене, и това може да се извърши в една стъпка. 【Безопасно и лесно】 Не нагряване и топене, и това може да се извърши в една стъпка.【Висока съвместимост】 Този продукт е подходящ за всеки колан на лек автомобил, камион или suv. 【Удобно и безгрижно】 този продукт се състои от 5 групи от ограничителни пряжек предпазен колан, един комплект може да се използва като резервна. 【Лесна инсталация】 Инсталирането е много лесно, просто натиснете, за да завършите. 【Лесна инсталация】 Инсталирането е много лесно, просто натиснете, за да завършите. 【Висококачествени материали】 е Изработен от висококачествен материал ABS, почти не се различава от оригинала.

Клиентите също го харесват..