• Ново
Десет Пръчици За Хранене 1BT27 Цвят Омбре 13X4 Перука Дантела Отпред Бразилски Перуки, изработени От Човешка Коса Remy Обемна Вълна Перука Цвят Удар С Предварително Выщи?
zoom_in

Десет Пръчици За Хранене 1BT27 Цвят Омбре 13X4 Перука Дантела Отпред Бразилски Перуки, изработени От Човешка Коса Remy Обемна Вълна Перука Цвят Удар С Предварително Выщипанной Линията на Растеж на Косата

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

5 естествена и удобна, мека и еластична : Дантела средно кафяво, шапчица среден размер и 2 регулируеми джапанки, 4 гребени вътре, може да се монтира в неподвижно положение, че е лесно да се регулира и персонализирани, да се носят удобно.Благодаря!!!Препоръки за прилагане 1. Преди миене внимателно распутайте косата си с ръце. Добавете мек шампоан в хладка вода и измийте косата си до пълно прочистване.ако не, ние ще бодро издава поръчка на средния размер на капсула и средно-кафяв цвят капачка. Леко срешете къдрава коса на пръстите си от върха, до върховете.При добри грижи за косата ще продължи дълго.5 инча 15) Бесклеевые перуки : перука, завързана отпред с расческами, регулируеми въжета са удобни в чорап 16) Съдържание : 1 перука в кутия Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни директно, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Прокладывайте си чак до корените.Независимо от това, какво имате проблем, моля не се колебайте да се свържете с нас директно. Оставете косата да изсъхне по естествен път.КОПРИНЕНА ТЕКСТУРА, Може да бъде БОЯДИСАНА и ЗАВИТА : Копринена и мека, Пълна и Плътна, С минимален отлагания, Без entanglements, Без въшки, Може да бъде подложен на рестайлингу, боядисване, химически завивке и завивке.Професионално обслужване У нас има Ефективна и професионален екип за обслужване на клиенти. и може да се върне без причина и пълно връщане на парите в рамките на 30 дни.Нанесете арганово масло върху мека коса след измиване.ЛЕКО в чорап бесклеевое дантела 13 X4 : Къдрава перуки на дантели отпред с размер 13x4 инча, линия естествена коса, невидим дантела и дишаща шапка, плътност 150%, предварително выщипанные.Не търкайте и не скручивайте косата 3.когато и не спутывается : 100% Необработен бразилски Естествени човешки косми, 10 A бразилски къдрава перуки от естествена коса на дантели.

Клиентите също го харесват..