• Ново
Чанта-портфейл Varikke Galaxy а a53 5G, една Чанта-портфейл Samsung а a53 5G за жени с Държач за карти, Мощни Магнитни Подвижни Чехлами за телефони и лъскава подплата от Изкуствена ?
zoom_in

Чанта-портфейл Varikke Galaxy а a53 5G, една Чанта-портфейл Samsung а a53 5G за жени с Държач за карти, Мощни Магнитни Подвижни Чехлами за телефони и лъскава подплата от Изкуствена кожа за Samsung Galaxy а a53 5G Case,

BGN 12.79

Брой продукти
check Налично

(2) с вграден магнит за залепване на всяка метална повърхност за по-удобно използванеМожете да използвате подвижни задния капак само като на проста защитна задния капак. Функция за стойка : функция за стойка удобен за гледане на филми или видео чат.; не е подходяща за никакви други модели. [Многофункционален дизайн на чантата] Тази чанта-портфейл за samsung galaxy а a53 5g с 9 отделения за карти (с прозорец за снимки) и 2 дълги вътрешни джобове за пари, в които е удобно да съхранявате множество карти, пари в брой, банкноти, касови бележки или любопитни факти, когато излезете на улицата; с подвижна къса шнурком за по-сигурно носене на този своята практика-чантата; Определено е отлична покупка за тези, които обичат дизайна на своята практика-на портфейла за един телефон. Многофункционална подвижна магнитна тънка задната част на кутията. Голям капацитет : Тази чанта-портфейл включва 9 стандартни слотове за карти и два слота за пари в брой, можете да се носят своите документи за самоличност, кредитни, дебитни карти, шофьорска книжка, няколко на брой и по-малки банкноти, не взе със себе си обемист портфейл. Подвижна каишка за китката : малък каишка за китката е много удобен, когато имате повече няма ръце за носене на телефона, осигурява също така стабилно захващане на телефона;.Моля, обърнете внимание! .Идеална защита на личния живот и много удобен за ежедневна употреба; Не избледняват благодарение на точния вырезу за лесен достъп до всички функции, без да махате своята практика; Вие ще получите много комплименти по повод на този модерен и елегантен своята практика а a53 5g. [Високо качество и добра работа] висококачествена магнитна бутон-капаче гарантира, че вашият държач за карти остава плътно затворена.

Клиентите също го харесват..