• Ново
Бяла Роза Цветна Тема на Снимка Фон 7x5ft Булчински Душ Сватбени Цветя, Снимки Декори Душата на Детето на рождения Ден Момиче Десерт Торта Декор на Масата Фотобудка С?
zoom_in

Бяла Роза Цветна Тема на Снимка Фон 7x5ft Булчински Душ Сватбени Цветя, Снимки Декори Душата на Детето на рождения Ден Момиче Десерт Торта Декор на Масата Фотобудка Студиен Подпори Винил

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

н Не, отразяващи светлината.Ако е необходимо, моля, прогладьте задната повърхност парна ютия, но не и суха. ☀ Размер : 7x5 фута 210 см и 150 см в широчина) на Стоките се изпращат в сгънат вид, лесно се носи с себе си.Тогава тя отново ще се превърне в гладка. Може да се сгъва лесно да се постави.Топъл съвет От разликата между монитор и осветление, тук е нормално, че малка разлика в цвета. Може да има някои заломы, но можете да ги премахнете.Като премахване на бръчки (1), Отглеждани по естествен начин в продължение на няколко дни, без никакви проблеми.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро. Не може да се измие. Цвета на продукта е такъв, както е показано на фигурата. В пакета има само едно парче на фона. Изработен от винил плат. ☀ Ситуация : използвайте за снимки на закрито, сватби, използвайте този фон на ателиета, павилиони, по време на партита, декорация на дома и снимки на стоките, както и за видеофонов или дисплеи. (2) Загрейте го с помощта на парната машина ютия от обратната страна на продукта, когато е необходимо, моля, прогладьте задната повърхност парна ютия, но не и сухо гладене.☀ Разборный и използван повторно, ако имате нужда от по-голям размер или потребителско изображение, моля, свържете се с мен. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.

Клиентите също го харесват..