• Ново
ABLIN 7x5ft Честит 16-ти Рожден Ден на Фона Скъпа 16-годишно Момиче Синьо Боке Зимна Снежинка Сребърна Корона със Скъпоценни Камъни и Диаманти на Фона Вечерни Украса на То?
zoom_in

ABLIN 7x5ft Честит 16-ти Рожден Ден на Фона Скъпа 16-годишно Момиче Синьо Боке Зимна Снежинка Сребърна Корона със Скъпоценни Камъни и Диаманти на Фона Вечерни Украса на Торта Маса Банер Подпори за Фотобудки

BGN 4.50

Брой продукти
check Налично

Но не се притеснявайте, това няма да повлияе на използването, начин за възстановяване на следващия : 1.(например, качеството на камерата и настройки на монитора.1 m х височина 1,5 м).Ако искате да увеличите размера, ние също подкрепяме и персонална настройка на фона , освен това, ако искате да персонализирате фона на лични снимки, моля, просто ни изпратете съобщение. Прогладьте задната страна при ниска температура, за да премахнете гънки.Поставка за фон и клипове в комплекта не са включени. Размер : 7x5 фута (2. В комплекта са включени само фон, стоката ще бъде доставена в сгънат вид.Полезни съвети : 1.За гънките : За облекчаване на транспорта и опаковането на този фон за снимки ще бъде изградена, преди да го изпратите, това ще доведе до образуване на гънки (ако сте против бръчки, моля, внимателно да се купуват).Характеристики : Висока резолюция и ясен образ, не отразява и не избледнява, лесно, можете да се почистват с вода, лесно се поддържат чисти. В комплекта са включени само фон, стоката ще бъде доставена в сгънат вид.Ако по някаква причина не сте доволни, моля, пишете ни, и ние ще се коригират ситуацията. Използвайте ютия, внимателно проглаживая с обратна страна, като кликнете върху обратната страна, за да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо ще бъде добра мярка.Употреба : идеален за снимки, снимки, фотобудки, декорации за дома, пердета и така нататък.Той също така се използва за сватби, новородено, рожден ден, бебе душ, фестивали, абитуриентски и художествен портрет.Индивидуални услуги : Размер на този фон е подходящ за заснемане на повечето деца.Употреба : идеален за снимки, снимки, фотобудки, декорации за дома, пердета и така нататък. Плътно завийте го патрон и изчакайте 3-4 дни, докато гънки почти няма да изчезне.Съдържание на опаковката : Само един фон за снимки (в сгънат вид).

Клиентите също го харесват..