• Ново
Сладък етикети с потребителското име с Лунни Облаците и Звездите - Стенно изкуство с името на детето в детската градина - Стикер на стената за украса на детска стая (
zoom_in

Сладък етикети с потребителското име с Лунни Облаците и Звездите - Стенно изкуство с името на детето в детската градина - Стикер на стената за украса на детска стая (Ширина 20x20 см)

BGN 7.99

Брой продукти
check Налично

? Почистете повърхността ? Като фигура с лице надолу, започнете с ъгъла и махнете бяло субстрат с прозрачна преводна лента, откатывая си в хода на работата.ВИСОКО КАЧЕСТВО - винил премиум-клас, самоклеящийся материал, осигурява отлично сцепление с почти всяка чиста гладка повърхност, която не съдържа масла.РЪЧНА работа - Етикети На 100% , Направени в САЩ, ние всеки ден правим индивидуални етикети.ИДЕАЛЕН подарък за деца от всички възрасти, приятен, мил и забавен дизайн за детска стая, превърнете стаята на вашето дете в специално убежище, където той може да играе и да мечтаят.МАТЕРИАЛЪТ е екологично чист, изработен от экосольвентных мастило и нетоксични материали, сменяеми., ? Високо качество и дълготрайност на нашите специални лепила, произведени от самозалепващи материали ORACAL, осигуряват отлично сцепление с почти всяка чиста, гладка и устойчива на атмосферни влияния повърхност без мазнини, восък и силикон, лесно отклеиваются, лесно се нанася и отстранява без да се повреди или остатъци.ВИСОКО КАЧЕСТВО - винил премиум-клас, самоклеящийся материал, осигурява отлично сцепление с почти всяка чиста гладка повърхност, която не съдържа масла. ? Действайте много бавно и отмотайте прозрачна лента за носене, точно както направи с бяла подложка. ? Поставете фигурата на масата графична нагоре, натиснете и силно прекарайте стъргалка назад (може да използвате кредитна карта) и напред на фигурата. ? Напълно адаптивни, просто изберете достъпен размера в инчове, вашето име и цвят върху бутона customized nowinch.ИДЕАЛЕН подарък за деца от всички възрасти, приятен, мил и забавен дизайн за детска стая, превърнете стаята на вашето дете в специално убежище, където той може да играе и да мечтаят.МАТЕРИАЛЪТ е екологично чист, изработен от экосольвентных мастило и нетоксични материали, сменяеми.ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ - изберете си име и цвят и стани свой собствен декоратор за всяка стая, игрална стая и добавете стил за броени минути, създаване на магически пространства, пълни с изненада и въображение.ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ - изберете си име и цвят и стани свой собствен декоратор за всяка стая, игрална стая и добавете стил за броени минути, създаване на магически пространства, пълни с изненада и въображение.РЪЧНА работа - Етикети На 100% , Направени в САЩ, ние всеки ден правим индивидуални етикети.

Клиентите също го харесват..