• Ново
FCHW-Перуки перука с къса коса За черни жени, Къси Перуки в стил Pixie За черни жени, Къси Преки Женски Перуки, Къси Синтетични Перуки За жени, афроамериканские Женски пе?
zoom_in

FCHW-Перуки перука с къса коса За черни жени, Къси Перуки в стил Pixie За черни жени, Къси Преки Женски Перуки, Къси Синтетични Перуки За жени, афроамериканские Женски перуки (SW2113)

BGN 7.56

Брой продукти
check Налично

9 инча; 2Цвят на реални стоки може леко да се различават от горните изображения се дължи на друг екран мобилен телефон, благодаря ви за вашето разбиране. * Ние предлагаме висококачествен продукт с натурален цвят и добра консистенция. Материал на косата : висококачествено термостойкое синтетични влакна; Детайли на продукта 1.Високо качество и могат да се използват в продължение на много дълго време. Може да е горещо : да, той може да е гореща по-малко от 120 градуса, но не бива да се боя; 2.Създайте свой собствен стил за красота * 100% висококачествено термостойкое синтетични влакна, клас Аа * Меко на допир, изглежда естествено, като истински човешки косъм.ПОЧИСТВАНЕ И ГРИЖА За ПЕРУКА 1. 100% е абсолютно нов.Ако има някакъв проблем с вашата поръчка, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Внимателно изплакнете перука във водата, докато той не е наситен, и го задръжте за около 15 минути. Източване на водата и няколко пъти с перука чиста хладка вода. Сложете перука върху суха кърпа и се оставя на проветриво място, да изсъхне за една нощ. Материал : Висококачествена перуки, с къси стрижками, перуки, с къси прически и перуки, с къси стрижками pixie, с бретон, тънка тънка коса, изглежда естествено и перука с къса стрижками pixie, перука от синтетични влакна, мека на допир. Срешете перуката гребен с широки зъбци. Примери : може да се използва за ежедневна употреба, за забавления, тематични партита, костюми, cosplay, Деня на Невада, Хелоуин, Ден на вси Светии, Ден на благодарността, Черен петък, Коледа или друг повод.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема, както и ще ви предложим навременни и разумни решения за вас. Изображението се показва, само за справка, реалният перука е малко по-различно от картината, моля, купувайте внимателно, ако сте против!Получаване на стилна перука, отворете го и го дръж се за известно време да се охлади, за прически, обърнете се към картинката, размахване на перука ръце или нарязани на перука от, така че той изглеждаше точно така, както на снимката!.

Клиентите също го харесват..