• Ново
JBG SERVICES Богемные Опашка кутии, Предварително навита 16 направления в пакет, 10-Инчов Косата на една Кука с Къдрава завършва на - Опашка-кутийки на една Кука за черни же?
zoom_in

JBG SERVICES Богемные Опашка кутии, Предварително навита 16 направления в пакет, 10-Инчов Косата на една Кука с Къдрава завършва на - Опашка-кутийки на една Кука за черни жени, 6 опаковки (27, 10 инча)

BGN 8.00

Брой продукти
check Налично

В сравнение с други видове плетене на косата, JBG Бохемска Box Braid самоделни плетене Косата е често по-достъпна цена, което го прави отличен вариант за жени с ограничен бюджетМожете да се измие и да приведе в ред на опашка, като естествена коса, както и използването на несмываемого климатик ще ви помогне да ги мекота и блясък.Проектирани да имитират външния вид на естествена коса, тези опашка имат мека, лека и упругую текстура, която изглежда и се усеща точно като истински коса, и може да се използва за прически на една кука за деца. ? Дълъг износване на : 16 направления в опаковка, при нормални 6 опаковки в цялата глава.Косата за плетене на една кука JBG Box Braid предварително обвязаны линия, което прави полагане бързо и лесно.Тези опашка са изработени от висококачествени синтетични влакна, които са предназначени за нещо, за да издържат ежедневно носене. ? Разположение : В сравнение с други видове плетене на косата, артистична коса, свързани на една кука, често по-достъпна, което я прави отличен избор за жените с по-ограничен бюджет. ? Лесен за : Косата в бохемски косичке, свързани с кука, изискват минимални грижи, което ги прави популярен избор за заети от жени, които искат да прическа, не изисква специални грижи.Предварително обвързани една кука коса означава, че всяка косичка вече е прикрепен към loop, който осигурява безпроблемно и спестяващ време на процеса на полагане.? Натурална текстура : Косата в бохемски косичке, свързани с кука, имитират външния вид на естествена коса, благодарение на мека, лека и еластична консистенция.Опашка и са проектирани по такъв начин, че да внимателно да се отнасяме към вашата естествена косата, като намалява риска от повреждане или чупливост. ? Леки и удобни : Бохемска Box Braid самоделни плетене Косата, изработени от олекотени материали, които са удобни за носене дори в продължение на дълъг период от време.Да се грижат за прическата в бохемски косичке на една кука лесно и изисква минимални усилия, което го прави популярен избор за заети от жени, които искат да прическа, не изисква специални грижи.При подходящи грижи, те може да продължи няколко седмици или дори месеци.

Клиентите също го харесват..