• Ново
5шт Vinta Бронзови Стенни аксесоари за Врати Закачалка за баня с един Зубцом, Закачалка за палта, Лесна Поставка за саксии, Куки за пазарски чанти, Куки за пазарски чан?
zoom_in

5шт Vinta Бронзови Стенни аксесоари за Врати Закачалка за баня с един Зубцом, Закачалка за палта, Лесна Поставка за саксии, Куки за пазарски чанти, Куки за пазарски чанти 50 * 23 мм (Черен цвят)

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

2Ние изпращаме само потвърден alipay адрес. Са идеални за окачване на кърпи, дрехи, шапки, чанти, шал за ключодържател или стопански чанти. Реколта бронзови куки, могат да бъдат монтирани в банята, кухнята, спалнята или примерочной и т. Реколта бронзови куки, могат да бъдат монтирани в банята, кухнята, спалнята или примерочной и т. Моля, се допуска отклонение 1-5 мм от ръчно измерване.Винтове в комплекта.Моля, проверете информацията за проследяване на сайта teacking, моля, свържете се с нас по пощата meesage или trade мпадегпроверьте опаковки и стоки за всички продажби са били считани за окончателни. Са идеални за окачване на кърпи, дрехи, шапки, чанти, шал за ключодържател или стопански чанти.Лесно се инсталира на стената или вратата.Материал : Цинк сплавразмер : приблизително 50* 23 mm/1,97*0,91 инча Цвят : черен, античен бронз съдържание на Пакета : 5x стенни крючков10х Шуруповпримечание : 1.Лесно се инсталира на стената или вратата.Ние ще ви предоставим отговаря решение възможно най-скоро.добре дошли в savingbus!Характеристики : 100% .Ако имате запитване, като цвят, адрес и т. Са идеални за окачване на кърпи, дрехи, шапки, чанти, шал за ключодържател или стопански чанти, лесно се инсталират на стената или вратата. Цвят може да варира в зависимост от езика разлика, моля, разберете.Ако получения от вас продукт е дефектен или повреден в процеса на продължително транспортиране, моля, свържете се с нас свободно.

Клиентите също го харесват..