• Ново
Дълги Перуки за жени, Синтетичен Къдрава Перука за Момичета, Термостойкое Влакна, Естествено Изглеждащи Къдрави Перуки за ежедневна употреба в страната (30 инча, цв?
zoom_in

Дълги Перуки за жени, Синтетичен Къдрава Перука за Момичета, Термостойкое Влакна, Естествено Изглеждащи Къдрави Перуки за ежедневна употреба в страната (30 инча, цветен-A)

BGN 22.93

Брой продукти
check Налично

Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се радваме да ви помогне да ги разрешат, докато не сте доволни ♥ Применимая сцена : идеален за Хелоуин, концерти, csoplay, тематични партита, сватби, срещи, ежедневни дрехи, партита и модно ревю, на други случаи.Без мирис, без entanglements, без пух, копринено-мек. ♥ Материал перука : 100% синтетични перука от меки влакна, устойчиви на висока температура с изкуствен кожата на главата, дължина 30 см / 75 см, тегло 350 гр. ♥ Моля, обърнете внимание : цветът на косата може да се различават малко от настройките на всеки компютър или монитор, мобилен телефон и светлинни ефекти на снимки, можете да няколко пъти да се присъединят към тях с пръст или с гребен, за да се направи перука буйни, тогава вие ще получите перука като на снимката. ♥ Отлично обслужване : пристигнал в рамките на 1-3 дни.♥ Тип на перука : Естествен и мек, като истински коса, естествено изглеждащ вълнообразни перука ви прави по-скъп, по-модерен, по-изключителен, очарователен!Магическо място, на перука е, че тя ви прави по-забележим, тъй като грим.

Клиентите също го харесват..