• Ново
Тя намерила Централен Фон за изстискване на Лимони, на Фона на булчински душ, Лимонада, моминско парти, Декорация на булката за моминско парти, Синята Теракот, Марок
zoom_in

Тя намерила Централен Фон за изстискване на Лимони, на Фона на булчински душ, Лимонада, моминско парти, Декорация на булката за моминско парти, Синята Теракот, Мароко, Средиземноморски фон (7x5 фута)

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

в комплекта са включени само 1x She Found Her Main Преса Background (сгъваема)За гънките : За облекчаване на транспорта и опаковането на този фон за снимки ще бъде изградена, преди да го изпратите, това ще доведе до образуване на гънки (ако сте против бръчки, моля, внимателно да се купуват).Използване на продукта : Той е намерил своя основен фон за изстискване, той е много подходящ за украса на парти по случай рождения ден (детски душ, рожден ден, карнавал / щанд, празник, кръщение и т.Когато се снима най-добре е да се спазва някаква дистанция.) Друга употреба (тапети, пердета, завеси, покривки за маса, начало декор, и т. 【Полезни съвети】: 1.Описание на продукта Съдържание на опаковката : Само един лимонов фона на булчински душ (в сгънат вид). Украса за моминско парти с лимонада за булката на сватбата не е водоустойчив, моля, не мийте си във водата, ако е мръсно, можете да използвате влажна кърпа, за да избършете го.Не показва и не выцветающий.【Размер 】 : 7x5 фута/2,1 м x 1,5 м, леки, удобни за съхранение и пренасяне. 【Полезни съвети】: 1. При необходимост можете да прогладить фон с обратна страна (без изображение) за премахване на бръчки.Не показва и не выцветающий. Работи със самозалепваща лента за залепване за стената, когато не влакчета.Вашите предложения ни направят по-добре.За семейни снимки лепило върху фона на самозалепваща се лента към стената.Поставка за фон и клипове в комплекта не са включени. 【Характеристики】 : Дигитален печат с висока разделителна способност, привлекающими внимание на детайли и реалистични цветове. Плътно завийте го патрон и изчакайте 3-4 дни, докато гънки почти няма да изчезне. Украса за моминско парти с лимонада за булката на сватбата не е водоустойчив, моля, не мийте си във водата, ако е мръсно, можете да използвате влажна кърпа, за да избършете го.Продукта се изпраща в сгънат вид, лесен за носене, той е здраво шарнирно рамо и се разгъва точно така.За използване : С фоторамкой, скоба и осветление изображението се получава по-добре.Да ви направи по-доволни.Това украшение на моминското парти на булката на сватбата ще добави и забавление на вашето парти!Подходящ за вътрешна и външна употреба. Работи със самозалепваща лента за залепване за стената, когато не влакчета.Но не се притеснявайте, това няма да повлияе на използването, начин за възстановяване на следващия : 1.Продукта се изпраща в сгънат вид, лесен за носене, той е здраво шарнирно рамо и се разгъва точно така. При необходимост можете да прогладить фон с обратна страна (без изображение) за премахване на бръчки.

Клиентите също го харесват..