• Ново
Синьо небе и бели облаци, Честит Фон за Рожден Ден, Пъстри балони, Фон за Снимки, Декорация на партита, Подпори за художествена фото студио за Малки Момчета и Момичет
zoom_in

Синьо небе и бели облаци, Честит Фон за Рожден Ден, Пъстри балони, Фон за Снимки, Декорация на партита, Подпори за художествена фото студио за Малки Момчета и Момичета (8x6 фута)

BGN 10.40

Брой продукти
check Налично

Характеристики : Светопоглощающий материал, не отразява светлината. На фона на този размер не е пълнозърнест. Стока ще бъде изпратена на USPS (с изключение на няколко поръчки). 2) да Загрее го с помощта на парната машина ютия от обратната страна на продукта, тогава то отново ще се превърне в гладка.По-долу са показани начини за премахване на гънки.Причина : Идеален за снимки на открито, стрелба, сватба, партита, рожден ден, фестивали, видео, ТЕЛЕВИЗИЯ на живо, You Tube, новородени, деца и някои други случаи. Целият фон ще бъде изпратен в сгънат вид, тъй като според правилата пощенски клон, дължина продукт не може да бъде по-1.С други думи, това не е безпроблемно, но най-важното е, че шева не ще попречи на снимките.Тази лека кърпа, ще ви даде силен ярък цвят, който сте търсили като фон.Обикновено ще ви отнеме около 7-15 дни, за да го получи.Материал : винил; Размер : Ш x Г = 2,1 м x 2,5 м (7x5 фута). Задники не е с висока разделителна способност, ще бъде донякъде условно, така че за снимане се нуждаят разстояние. издръжлив, устойчив на износване, ясна, без отблясъци и т. Фон поглъща светлина (да не се отразява, при заснемане на снимки ще бъде различен). Материал : Тънък винил пластмаса плат (не изчезва). Ние можем да персонализирате за вас за всеки размер (5x10ft, 8x8ft, 10x10ft, 10x20ft), също можем да отпечатвате вашето собствено изображение като фон; Двустранен винил фон на разположение за продажба; Моля, свържете се с нас, ако имате нужда.Време за обработка е 2 дни. Всички винил произход са произведени в Китай и са отпечатани при поръчка.

Клиентите също го харесват..