• Ново
NA Cat Mug Скъпа Керамична Чашата за Кафе с красива капачка под формата на котешки нокът, Лъжица от неръждаема стомана, Специален набор от чаени чаши 400 мл (сив)
zoom_in

NA Cat Mug Скъпа Керамична Чашата за Кафе с красива капачка под формата на котешки нокът, Лъжица от неръждаема стомана, Специален набор от чаени чаши 400 мл (сив)

BGN 8.23

Брой продукти
check Налично

инструкции за грижа : само ръчно пранеБезопасно и полезно за здравето : Чаши могат да се мият в съдомиялна машина, така и в микровълнова фурна. Глазура се получава гладка и лесно за почистване.Моля, бъдете сигурни за закупуване. Съдържание на пакета : чаша * 1 капак * 1 лъжичка * 1 Характеристики на продукта : 1.Безопасно и полезно за здравето : Чаши могат да се мият в съдомиялна машина, така и в микровълнова фурна.Високо качество : Изработен е от висококачествена керамика, търсите кафеена чаша за Тази сладка котешка чаша добре е направена при температура от 1300-1400 градуса по Целзий. тегло на продукта : 0,5 кг. Може да съдържа топли и студени напитки. !!!Специално внимание : ако имате проблеми с качеството, моля, незабавно се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти.Да бъде добър партньор в офиса, у дома. брой единици : 1,0. инструкции за грижа : само ръчно пране. Благодарение на капацитет 420 мл той е подходящ за различни сцени.Тази чаша-оригинален и полезен подарък за любителите на котки, приятели, колеги и роднини.У Дома или на работа : Керамична чаша Сладка котка играе важна роля в живота ви, прекрасна кафеена чаша.Перфектен подарък за любителите на котки : това също е добър подарък за рождения ден, за Коледа или за размяна. Брой единици : 1,0.Перфектен подарък за любителите на котки : това също е добър подарък за рождения ден, за Коледа или за размяна. Високо качество : е Изработена от висококачествена керамика, подходящи за производството на чаши за Тази хубава чаша за котки е добре узряло при температура от 1300-1400 градуса по Целзий.

Клиентите също го харесват..