• Ново
SXNBH 7 бр. Керамична Чаша, Чиния, Набор от Прибори за хранене, Творчески Западни Специалитети, Салата, Оризово Ястие, Подглазурная Комбинация на Съдове за готвене С Цв?
zoom_in

SXNBH 7 бр. Керамична Чаша, Чиния, Набор от Прибори за хранене, Творчески Западни Специалитети, Салата, Оризово Ястие, Подглазурная Комбинация на Съдове за готвене С Цветя Модел

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Може да се използва за вечеря моля, избършете с мека кърпа.Салата и закуска.Добри мини свойства и защита от изгаряне.Различни размери, за да отговарят на нуждите на семейства. порцеланови материали.Може да се използва за вечеря. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. Размер за ръчно измерване, може да бъде грешка от 0 до 1 cm, се отнася към нормално явление.Красиви подаръци за приятелите и семейството също са много подходящи за хотели, ресторанти и барове.Добри мини свойства и защита от изгаряне.Различни размери, за да отговарят на нуждите на семейства. Характеристики : 1.Добри мини свойства и защита от изгаряне. Позлатен порцелан не са подходящи за микровълнови фурни, миялни машини и фурни.Красиви подаръци за приятелите и семейството също са много подходящи за хотели, ресторанти и барове.Пратката включва : 1 * 7 бр. На керамични продукти понякога се появяват малки черно-бели точки, малка издутина и т.Салата и закуска.Различни размери, за да отговарят на нуждите на семейства.порцеланови материали.Може да се използва за вечеря.Салата и закуска., не влияещи върху цялостния външен вид се дължи на процеса на печене и висока температура.

Клиентите също го харесват..