• Ново
ZSHYP Огледало за грим с Led Подсветка, с Квадратно Огледало за Тоалетка Маса, конзола за Монтиране с 3-Кратно увеличение, Выдвижное за Бръснене в Спалнята, Черно-Хранен?
zoom_in

ZSHYP Огледало за грим с Led Подсветка, с Квадратно Огледало за Тоалетка Маса, конзола за Монтиране с 3-Кратно увеличение, Выдвижное за Бръснене в Спалнята, Черно-Хранене от вилица

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас "Огледало със светлина" : В нашето огледало с вградени светодиоди, които позволяват да правят грим в тъмни или слабо осветени помещения.Параметър : Диаметър на огледалото : 8 см Материал : метал Форма : квадрат, Размер : 8 см Увеличително огледало 3 пъти Опаковка : 1x стенно огледало 1x Опаковка крепежни винтове Добре дошли в нашия магазин, ние ви обслужим преди и след продажбата. "Складное огледало" : Благодарение на нашите подвижни и регулируеми монтиране на огледални места за грим не е необходимо да се навеждате."Материал" : Изработен е от неръждаема стомана, стилен и устойчив на ръжда. "Увеличително огледало" : Огледало за баня, без изкривяване има 3-кратно увеличение - идеален за получаване на изключителни детайли. "Огледало със светлина" : В нашето огледало с вградени светодиоди, които позволяват да правят грим в тъмни или слабо осветени помещения.Уголемени лещи с висока разделителна способност, което позволява да видите красотата, която никога преди не е имало, завъртане на конструкцията на 360 градуса, която се регулира за гледане от всеки ъгъл.

Клиентите също го харесват..