• Ново
ZCX Метален държач за ножове от неръждаема стомана 304, поставка за ножове, кухненски багажник, поставка за кухненски ножове, многофункционална дъска, тава за съхране?
zoom_in

ZCX Метален държач за ножове от неръждаема стомана 304, поставка за ножове, кухненски багажник, поставка за кухненски ножове, многофункционална дъска, тава за съхранение, Прободни блокове

BGN 12.18

Брой продукти
check Налично

5-бърза склад, еднократно хранилище за различни нужди за съхранениеОптична плоча е красива атмосфера висок клас на височина, което прави за съхранение на вашия инструмент за по-удобно и лесно.Плот за инструменти решава всички проблеми, прави кухнята по-чиста и удобна, съответства на духа на оригинала, настоява за качество, ние създаваме за вас удовлетворение. 2 / видът на предните с 3 куки за лесно съхранение кухненски принадлежности.Лесни за почистване. 4 дъното с конструкция кабина за вода, вентилация и отвеждане на мухъл. 1 Име : кухненски стойка от неръждаема стомана 304 2. Материал : неръждаема стомана 304 3.Всеки път, когато вие не го правите, ергономичен дизайн, усещане удобни, лесна употреба, изработка на Ножове придават пикантност, така че можете да лесно да се подготви и да получи удоволствие, наслаждавайки се на вкуса на ястия.Ние създаваме качествени държачи за инструменти, за да можете да се избегнат проблеми, свързани с заплесневелыми дървени притежателите на ножове.1 чист и подреден дизайн, бързо и лесно да намерите инструменти. 3 предпочитано висококачествени суровини, издръжлив.Той е лесен за използване. Характеристики : Тянущая конструкция, не е лесно да протича 4· Употреба : кухненско съхранение на държач за инструменти от неръждаема стомана 304 е по-лесно, по-практично, спестява място, по-креативен, се съхраняват всички видове често използваните инструменти, взети от източник, избран от висококачествени суровини, материали от неръждаема стомана 304, за да се гарантира дълъг срок на експлоатация дъска нетоксична, безвкусна и по-экологична.

Клиентите също го харесват..