• Ново
Luxshiny 1 бр. Ножевой Блок Поставка за Инструменти Магнитен Контейнер Магнитен Държач За Инструменти, Поставка За Кухненски Ножове Магнитен Държач Дървен Блок Прибор?
zoom_in

Luxshiny 1 бр. Ножевой Блок Поставка за Инструменти Магнитен Контейнер Магнитен Държач За Инструменти, Поставка За Кухненски Ножове Магнитен Държач Дървен Блок Прибори Практичен Държач За Нож Организатор на срока За

BGN 25.40

Брой продукти
check Налично

-Материал : бамбук, бамбук поставка за съхранение от полипропилен - по-Лесно и по-удобно да извадите кухненски нож, намалява вероятността от нараняване на ръцете и да вземат предвид разделочный блок beauty knife - Я по-удобно да се съхранява, така че вашите инструменти ще бъде осъдена и кухненски аксесоар не е толкова лесно се губи.Държач за чинии Следователно, имаме нужда от практичен и сигурен начин за съхранение на всички видове резаков.МАГНИТЕН багажник за съхранение - Стелажи за съхранение на резаков ще донесе много удобство в живота ви. - Да ви осигури по-удобен и лесен начин за съхранение, за да ви е по-чиста и осъжда обзавеждането на кухненския блок за инструменти.ДЪРВЕН калъф ЗА КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ - гладка повърхност, и с изделия лесно да възстановите шлака.Пратката включва 1 х стойка за съхранение Характеристики -Цвят : Стойка за кухненски ножове с различни цветове Размер : около 16,00 X11,00 X24,50 см/6,29 X4,32 X9 Творчески, богат на функции-часова рецепция.Поставка за съхранение на ножове Този предмет представлява поставка за ножове, изработени от бамбук и полипропилен, произведени от качествен материал, устойчив за продължителна употреба. - Продуктът е произведен от бамбук и полипропиленови материали, които са трайни за съхранение на кухненски ножове u8se.

Клиентите също го харесват..