• Ново
SOMIER Разтегателен Органайзер за Ножове, Кухненски Разтегателен Ножевой блок с Регулируеми Компактни прибори за хранене, Тава за прибори за Приготвяне на Храна, 2 Ни?
zoom_in

SOMIER Разтегателен Органайзер за Ножове, Кухненски Разтегателен Ножевой блок с Регулируеми Компактни прибори за хранене, Тава за прибори за Приготвяне на Храна, 2 Нива, Държач за Ножове, части за съхранение на 11 Ножове,

BGN 11.33

Брой продукти
check Налично

Дори и ако кутия захлопнут, ножове не се подхлъзна и не са насочени нагоре, което ви позволява да предпазите вашите шкафове от унищожение - Идеален за дома, ресторанта, вътрешен двор, къмпинг и други дейности на открито.По-устойчив и издръжлив, отколкото дървени и бамбукови организаторите за ножове, които допринасят за растежа на плесен. ❤️ Е изработен от хранително-полипропиленови материали, не съдържа BPA. - Подходящ за съхранение на кухненските ножове. - Материал : полипропилен.?? Държач за ножове + тава за готвене : Този с кухненски организатор е снабден с прибиращ се чекмедже за прибори за хранене сребро, в него можете да съхранявате малки предмети като бъркалка за разбиване на яйца, раскатывающаяся юфка и лъжици, идеален за приготвяне на съдове и инструменти, като шпатула, половники, щипки, отварачки за консерви и други кухненски приспособления. ?Съхраняване на различни ножове : Двуетажно конструкция организиран склад за 11 ножове - най-великия за 5 малки ножове, по-ниско подреждане за 4 големи ножове.Нескользящие гумени крачета държат ножове на място и предотвратява изместване. b> Този органайзер за ножове - идеален вариант за по-малки кухни.Пратката включва : 1 х Ножевой блок (нож в комплекта не са включени).Можете спокойно и внимателно да задържи ножове на място.Тава за съхранение се адаптира към ширината на чекмеджето за миг индивидуално напасване и максимално увеличава наличното пространство за съхранение в кутията.Мезонетът конструкция нагоре и надолу, организирано съхранение до 11 ножове. ?Издълбани улеи и наклонена опора на дръжката : достатъчно място за пръстите, за по-лесно да заснемат ножове. - Компактен размер, удобен за вас, за да го постави в чекмеджето.Технически характеристики : - Цвят : Сив / бял.

Клиентите също го харесват..