• Ново
Блок за съхранение на кухненски Ножове LLRYN Стенен Държач За Ножове Рафтове За Съхранение на Рафт-Блок за Ножове без Остриета-Удобна за съхранение на кухненски ножо?
zoom_in

Блок за съхранение на кухненски Ножове LLRYN Стенен Държач За Ножове Рафтове За Съхранение на Рафт-Блок за Ножове без Остриета-Удобна за съхранение на кухненски ножове

BGN 5.68

Брой продукти
check Налично

8 cm Suitable за : кухня, ресторант [Характеристики] Материал : Изработен е от пластмаса, влагоустойчив, отговарят на високи, не е деформиранДизайн : Много стилен универсален ножевой блок, който ще ви позволи безопасно да съхранявате вашите ножове, може да се комбинира с някоя от съществуващите у вас прибори за хранене и подходяща за всеки стил в кухнята.Той може не само да отговарят на всички основни нужди, но и за поддържане на чистотата в кухнята и да се подобри качеството на готвене.Направете вашата кухня по-рафинирани, чудесен подарък за нов дом, Ден за подаръци, Коледа, деня на благодарността или Нова година. [Широко приложение] Прободни блокове са подходящи за всички видове кухни, независимо дали е модерна, традиционна или модерновая.8 см (ножове в комплекта не са включени) лесно да се съхранява колекцията си от ножове, да не задръстват си.Просто я изплакнете с парцал с вода, след това се оставя да изсъхне на въздуха.Лесен за почистване : Този инструмент е лъскав външен вид, добра яркост и лесни за почистване. [Лесен за почистване] Блочный нож лесен за почистване.[Размер на продукта] 16. [Описанието] Материал : Пластмаса Размер : 16.

Клиентите също го харесват..