• Ново
WJCCY Електрическа Машина За Рязане на Коса, Подстригване за Коса за Мъже, Козметика за Коса за Мъже, Акумулаторна Самобръсначка, Брада, Фризьорски салон, Машина За По?
zoom_in

WJCCY Електрическа Машина За Рязане на Коса, Подстригване за Коса за Мъже, Козметика за Коса за Мъже, Акумулаторна Самобръсначка, Брада, Фризьорски салон, Машина За Подстригване на Коса

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

3Акумулаторна батерия : литиево-йонна батерия с капацитет 1200-2000 ма батерия осигурява над 120 минути непрекъсната работа се зарежда само за 2 часа.Смазочни масла-течен, се отнася до тайно стоки, авиокомпания и митническо не приемат транзит, моля, обърнете внимание!благодаря за разбирането, добър ден.Оригиналната ножевая корона T9 с гладки метални остриета подходящи за смазване, почистване и скулптура.Моющаяся кръгла корона на ножа, малки зъбите са на нож.Пратката включва : 1 * ножица за подстригване на коса Съвети : 1.Акумулаторна батерия : литиево-йонна батерия с капацитет 1200-2000 ма батерия осигурява над 120 минути непрекъсната работа се зарежда само за 2 часа.Характеристика : Компактен размер, преносим, лесен за носене при пътуване.Метален нескользящий рамка за удобство на изравняване линии и ръбове. моля, Обърнете внимание : 1. Моля, се допуска отклонение от 0,1-0,3 виж Материала от неръждаема стомана с висока твърдост, автоматично шлифоване не ръждясва, дълъг експлоатационен живот. нашият продукт се доставя със зарядното кабелем2.Компактен размер, преносим, лесен за носене при пътуване.Метален нескользящий рамка за удобство на изравняване и нивелиране на кантове.

Клиентите също го харесват..