• Ново
SuyuanArt Голяма Холщовая плат, Лека Кръгла Кошница за съхранение на Зелено бельо, Веревочная Кошница, Водоустойчив Сгъваем Органайзер за Детски играчки, Общежития на ?
zoom_in

SuyuanArt Голяма Холщовая плат, Лека Кръгла Кошница за съхранение на Зелено бельо, Веревочная Кошница, Водоустойчив Сгъваем Органайзер за Детски играчки, Общежития на колежа, Детска Спалня, Дрехи, Бебешко кошче (Кръг

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Всяка кошница също има на дръжки за носене с метални втулками, които позволяват лесно да се вдигне и да сиПодходящ за всякакъв повод, той не само ще ви помогне да организирате и съхранявате всички всячину за да спестите място, но и могат да се появят, когато не се използва. 【Лесно преносими】 Тъканни кошници имат малко тегло и благодарение на извитата форма са изправени вертикално.Вътрешната облицовка на бъчви за съхранение е полиэтиленовое водонепроницаемое покритие за постигане на влагостойкого ефект.Тъканни кошници са малки на тегло.Тази кутия за играчки може да се превърне в идеалното украшение за всяка детска стая, игрална стая, детска стая, спалня, антре, тоалетна, всекидневна, баня, килер, всекидневна и т.Съдържание на пакета : 1 х количка за бельо. 【Екологично чист и висококачествен материал】 е направен от ленено платно и водоустойчиви покрития PE за защита на околната среда. 【Чудесно за детска стая】 Детска количка green leaf осигурява атрактивно и лесно решение за много нужди за съхранение, като например съхранение на дрехи, домашен текстил, играчки, кош за играчки, шкаф за играчки, детска количка, кошница за дрехи, за съхранение на бебешки продукти и стоки за домашни любимци. 15,7 инча (D) * 19,7 инча (H), голям капацитет - 62,5 л, достатъчно пространство за съхранение на различни предмети.Всяка кошница също има на дръжки за носене с метални втулками, които позволяват лесно вдигане и носене.Изработен е от ленен плат с покритие водоустойчив PE.Всяка количка се сгъва лесно, така че можете да се махне от нея, когато тя не се използва.

Клиентите също го харесват..