• Ново
Греди - 2 предмет: Щипки за Удължаване на Косата, Човешки косъм 14 инча, Вшитые Кичури За Удължаване на Косата, Истински Човешки косъм 14 инча, Омбре от черно до Сребрис?
zoom_in

Греди - 2 предмет: Щипки за Удължаване на Косата, Човешки косъм 14 инча, Вшитые Кичури За Удължаване на Косата, Истински Човешки косъм 14 инча, Омбре от черно до Сребристо-сив

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

По-къса коса обикновено изглеждат по-дебели при същото тегло 【Лекота на носенето на】 Скоби са зашити здраво, покрити със слой от мека гума за цялостна защита на кожата на главата и косата. Разделете косата на малки парченца и с помощта на гребен подровняйте корени там, където ще бъдат поставени скоби.Косата може да се объркате при неспазване на общите насоки за грижа. 【Грижа за косата】 Дълбоки балсами и масла, които могат да направят косата по-здрава.За начало срешете косата отдолу и бавно се движи нагоре-нагоре, за да не те обърквам.Цвят щипки най-близък до цвета на косата.Не търкайте и не накручивайте косата.Ние ще се радваме да помогнем, ако срещнете някакви трудности с избора.Коприната може да помогне за намаляване на триенето и статични смущения.Те могат много лесно да се поставят и да стреля!. Закрепете скобата, плъзнете го в зачесанную област отгоре.Тегло на косата : 12 "70 г, 14-22" 120 г Срока на експлоатация на косата : 1-3 месеца и дори по-дълго, в зависимост от използването и грижа Нови 7 парчета, за изграждане на заколках 1 * 8 "патици с 4 скоби 2 * 6"патици с 3 скоби 2 * 4 "патици с 2 скоби 2 * 2 "патици с 1 щипка Начин на употреба : 1. Леко срешете косата, преди миене.След като сте поставили направление, се разтварят косата ширина в инча, за да прикачите още направления.Те също могат да завить в прекрасна прическа.Да Не се излага на излагане на слънце. 【Спецификация】 Сребърна шнола за коса разширения от истински човешки коси - 7 бр.❥【Сухожилие】 : Съдържа една опаковка щипки за удължаване на косата и една опаковка вшитых наращенных на косата.Проправя пътя до корените.Уверете се, че край направления е най-близо до кожата на главата. Редовно измивайте и кондиционируйте косата. 【Цвят】 Черна шнола омбре за удължаване на косата може да бъде боядисана в тъмен цвят, но не МОЖЕ да бъде обесцвечена.

Клиентите също го харесват..