• Ново
Красив Черен Вихър Съобщение на Ноктите, Отгоре на Ноктите с пълно покритие, Дизайн на Френската Линия, 24 бр., Дълъг Акрилно Лепило за Нокти със Стикери за нокти за ж?
zoom_in

Красив Черен Вихър Съобщение на Ноктите, Отгоре на Ноктите с пълно покритие, Дизайн на Френската Линия, 24 бр., Дълъг Акрилно Лепило за Нокти със Стикери за нокти за жени и Момичета

BGN 4.66

Брой продукти
check Налично

Тип : въздушни ноктите -Почистете повърхността на нокътя и нанесете хранително масло. здрав материал : Лепило за нокти от акрил, ABS-пластмаса, екологично чист, не травмирует ръце, не е лесно да се прекъсне.МИНИМАЛНА ИНСТАЛАЦИЯ : пълно покриване на режийни нокти просто изберете най-подходящата вас част на нокътя, отполируйте ногтевое легло, нанесете jelly лепило, което ние раздаваме, и прижимайте модерни ноктите в продължение на 30 секунди, за да се получи естествен маникюр, който се харесва на момичетата. Дълъг акрилно лепило за нокти със стикери на лепило за нокти за жени и момичета Технически спецификации : Цвят : като на фиг. административни нокти, а свободни ленти може да се съкрати до всеки размер, който ви харесва и подхожда.Пратката включва : 24 * режийни нокти (1 кутия) 1 * стикери с лепило за нокти 1 * малка дървена пръчка 1 * мини пила за нокти КАК да премахнете : - Подгответе средство за облекчаване на ноктите.Различни размери : Удължен натиснете върху ноктите си има няколко различни размери нокти, 24 бр. -Използвайте малка дървена пръчка, за да поддеть разликата между нокътната плоча и повърхността на нокътя, за да увеличи разликата.Пълен набор от инструменти : 24шт режийни нокти с 1 лист лепилни стикери за нокти, 1 дървена пръчка и 1 пила за нокти, за нокти, с този набор от инструменти може да имате атрактивни дълги нокти.

Клиентите също го харесват..