• Ново
Qksky Четката за Шампоан под формата на Медузи, Силиконова Четина, Въздушна Възглавница, Точков Масаж на Скалпа, Скрубер За Почистване, Гребен За Миене, Вана, Душ, Козм?
zoom_in

Qksky Четката за Шампоан под формата на Медузи, Силиконова Четина, Въздушна Възглавница, Точков Масаж на Скалпа, Скрубер За Почистване, Гребен За Миене, Вана, Душ, Козметичен Инструмент, Скрубер За Масаж на Главата

BGN 2.74

Брой продукти
check Налично

Влажен и сух, леко масажирайте, обелват се по-внимателно ➤ Е изработен от висококачествен материал TPR + PP, надежден, нетоксичен, издръжлив, лесен за използване. ◎ Силиконова четина и дизайнът на въздушна възглавница, не травмируют кожата на главата, стимулират циркулацията на кръвта.➤ С минималистичен дизайн в контрастен цвят, кръглата форма на медуза. Забележка : Преход : 1 cm = 10 mm = 0,39 инча, Без търговията на дребно опаковки.Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ръчно управление, водоустойчив, батерия, не се изисква.Идеален за различни прически.Изработен е от висококачествен материал TPR + PP, надежден, нетоксичен, издръжлив, лесен за използване. ➤ Ръчно управление, водоустойчив, батерия, не се изисква.Влажен и сух, леко масажирайте, обелват се по-внимателно.Благодарим ви!Пакетът включва : 1 x Четка за шампоан за коса (други аксесоари демо на снимката не е включена. ➤ Кръгла дръжка по-икономичен за използване и добре полиран, гладка, без ръбове и ъгли. ➤ Ръчно управление, водоустойчив, батерия, не се изисква. ➤ Кръгла дръжка по-икономичен за използване и добре полиран, гладка, без ръбове и ъгли. ◎ Силиконова четина и дизайнът на въздушна възглавница, не травмируют кожата на главата, стимулират циркулацията на кръвта.Кръгла дръжка за по-икономичен и е добре полиран, гладка, без ръбове и угловсиликоновая четина и дизайн на въздушна възглавница, не травмируют кожата на главата, стимулират циркулацията на кръвта.

Material:
TPR+PP
Color:
Blue, Pink, White, Yellow
Size:
app. 80x55mm(3.15x2.17in)
Quantity:
1 pc
Note:
Transition:
1cm=10mm=0.39inch
No retail package.:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
1 x Hair Shampoo Brush(other accessories demo in the picture is not included.) :

Клиентите също го харесват..