• Ново
Блок преминаване стереодинамиков SWEETECH 1-IN-4-OUT, клемма избор с капаче, поддържа кабели с калибър 9 (диаметър 2,906 мм) или по-малко, със защита от импеданс, съвместими вис?
zoom_in

Блок преминаване стереодинамиков SWEETECH 1-IN-4-OUT, клемма избор с капаче, поддържа кабели с калибър 9 (диаметър 2,906 мм) или по-малко, със защита от импеданс, съвместими високоговорители 4/8 /16Ω капацитет до 200

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Въвеждане на интерфейс : Терминал за въвеждане на възвратно аудио x2 за 3 D левия и десния канал Натиснете леко скобата за кабел динамика.Можете да се свържете само оголени кабели.Освен това, той поддържа импеданс на усилвателя 4 ~ 16 Ома и динамика (32 Ома не се поддържа).Това е лесно, така че не прилагайте усилия, за зажимам пристанища, за да се предотврати увреждане и отслабването.Лесен за използване.За предаване на звук.Съответстваща на максималната мощност на натоварване (съответстваща на максималната мощност, усилвател ) : 200 Вата .Икономичен избор разпределени аудио, било то търговски или жилищно помещение. Компактен размер. (3) Моля, изключете усилвателя преди да свържете кабела, проверете всички кабелни връзки, преди да включите усилвателя. Мощност : Максимална за всеки канал е 200 W RMS.Или това ще представлява опасност от късо съединение. Конструкцията на дъното на занасяне на лигавицата.Напълно херметичен метален корпус ; защита от смущения и максимално възстановяване на качеството на звука и тембъра .Pn P Просто подсоединил кабел динамика и натиснах бутона "single" switch control , за да използвате устройството .5 (W) х 3,5 (В) виж, Когато кабелът е включен, скоба може да се освободи и да се фиксира кабел. Задължително използвайте съвместим кабел за свързване на динамиката.Изходен терминал : аудио изход 4x speaker 3 D (може да се възпроизвеждат независимо).Свързване 1 динамика на 4 изходите на усилвателя, от всяка двойка високоговорители има един ключ за управление.Технически характеристики на : .Входен порт : 1x 3 D аудио вход за усилвател / говорител. Освен това, дължина на кабела винаги по-малко от 50 метра.5 (W) х 3,5 (В) вижте Това джобно устройство заема малко място.Така че ние не можем да бъдем отговорни за всяка повреда на усилвателя или високоговорителите. (1) динамика на Този ключ може да бъде свързан към усилвател 4Ω / 8Ω / 16Ω с високоговорители, моля, обърнете внимание на спазването на усилвател и говорител. (4) Използвайте само подходящи за кабели високоговорители и правилно се поставят проводниците в съединение.

Клиентите също го харесват..