• Ново
Закачалки за костюми Teerwere, Закачалки за панталони, Многослойни Закачалки за панталони, Закачалки за панталони, Закачалки за съхранение на дънки, Шалове, Закачалка ?
zoom_in

Закачалки за костюми Teerwere, Закачалки за панталони, Многослойни Закачалки за панталони, Закачалки за панталони, Закачалки за съхранение на дънки, Шалове, Закачалка за палта (Цвят: бял)

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Максимално запазване на място в гардероба и поддържайте в него чистота и редКомпактни закачалки за поли, оборудвани с колан за панталони, която позволява на потребителите да панталони, поли, шалове и др.Материал : PP, Размер : Дължина-30,5 см. Максимално запазване на място в гардероба и поддържайте в него чистота и ред., широчина 27 виж Ние предлагаме резервни части за поддръжка, ако имате някакви проблеми с качеството или размер, моля, дайте ми да знам в близко време. [Забележка : за Стоки, различни от стоките, показани на изображението, са дадени само за справка, а в комплекта не са включени]. Летва за панталони закруглена за премахване на гънки и опаковани с прозрачно фолио.Супер нескользящий дизайн-Подлакътници с подплата от висококачествена пяна EVA запазват дрехите в естествена форма, без никакви гънки и да предотвратяват подхлъзване или падане.Тънки закачалки поддържат ред в гардероба си и да се увеличи пространството за съхранение на вещи.Материал : PP, Размер : Дължина-30,5 см.Комплектът включва : 3 закачалки.Не са хлъзгави и не мнущиеся подлакътници с поролоновой подплата и топ 3 на лоста може да се завърта на 360 градуса и отиваме все по-далеч поотделно.

Клиентите също го харесват..