• Ново
Компактен керамичен нагревател Royal Sovereign за дома и офиса. 2 Настройки за загряване 750 W / 1500 W и само фен. Безопасен и тих, с Регулируем термостат за Допълнителен комфор?
zoom_in

Компактен керамичен нагревател Royal Sovereign за дома и офиса. 2 Настройки за загряване 750 W / 1500 W и само фен. Безопасен и тих, с Регулируем термостат за Допълнителен комфорт

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

УДОБНО ПРЕДНО УПРАВЛЕНИЕ : Лесно персонализирайте настройките за отопление и термостатСнабден с защита от прегряване и защитен превключвател на преобръщане.Използвайте лесни за използване горните елементи за управление, използвани за настройка на температурата и термостат.ВЫБИРАЕМАЯ НАСТРОЙКА на ОТОПЛЕНИЕ : 2 настройки за загряване (750 W / 1500 W) и създаване само на вентилатор.СПОКОЙСТВИЕ : Осигурява безопасно керамично топлина.Идеален за настолен или подово употреба.Този компактен керамичен нагревател ще осигури топлина в стаята си.ПОРТАТИВЕН : Лесно се движете нагревател от стая в стая.Нагревател с класически дизайн осигурява по-безопасно отопление от керамика и е оборудван с вградени функции за безопасност, осигуряващи спокойствие.ЕЛЕМЕНТИ за УПРАВЛЕНИЕ на ГОРНАТА СТЕНА : Лесно персонализирайте настройките за отопление и термостат.

Клиентите също го харесват..