• Ново
YZERTLH Проста Птичья Клетка От Ковано Желязо Рафтове За Съхранение на Компютъра средства За Грижа за кожата Кутия За Съхранение Тоалетка Козметични Рафтове За съхра?
zoom_in

YZERTLH Проста Птичья Клетка От Ковано Желязо Рафтове За Съхранение на Компютъра средства За Грижа за кожата Кутия За Съхранение Тоалетка Козметични Рафтове За съхранение (Цвят: златен)

BGN 6.80

Брой продукти
check Налично

5 Функция : златист външен вид, изискан, двупластова стойка за съхранение на козметика в клетка за птици, кристална топка отгоре. Моля, потвърдете цвят, преди да купите. Измерва се размерът на ръка, може да има някои малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.Това е добър избор за съхранение на козметика и малки предмети.Ние ще ви помогнем да се справят с това.9 вътре също може да се поставят и други елементи, това е добър избор за декорация на дома. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Не използвайте твърди почистващи препарати за почистване на бижута, за да не се надраскат повърхността на продукта. Материал : Общата рамка е направена от висококачествен желязо, а един дебел материал и гладки ръбове и няма да навредят на вашите ръце. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим тези проблеми колкото е възможно по-скоро. Най-доброто обслужване на клиенти : Ако имате някакви въпроси или проблеми, моля, изпратете ни имейл и се свържете с нас. Каним всички да споделят и да оставите коментар, ние можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.Дръжте нещата, организирани : отлична икономия на място за тоалетна масичка, шкафове за баня, спални, дрешник, тоалетна, маса, плот. Най-доброто обслужване на клиенти : Ако имате някакви въпроси или проблеми, моля, изпратете ни имейл и се свържете с нас. Десктоп съхранение : можете да я поставите върху тоалетката кафе, работния плот, в хола, в банята и на други места.Ние ще ви помогнем да се справят с това. Материал : Общата рамка е направена от висококачествен желязо, а един дебел материал и гладки ръбове и няма да навредят на вашите ръце.

Клиентите също го харесват..