• Ново
MXYSP 39,4 Инча с 26 Лампи за Трапезария Скандинавски Спални Хол Осветление Спални Вентилатори с Дистанционно Управление Невидим Нож Фен Нископрофилен, Вентилатор на Т?
zoom_in

MXYSP 39,4 Инча с 26 Лампи за Трапезария Скандинавски Спални Хол Осветление Спални Вентилатори с Дистанционно Управление Невидим Нож Фен Нископрофилен, Вентилатор на Тавана

BGN 219.83

Брой продукти
check Налично

★ 3 цветната температура с регулируема регулиране : яркост монтаж на таван лампа с вентилатор на тавана в спалнята може да се регулира от 100% до 10%, а диапазонът на цветова температура от 3000 До ~ 6000 К Цвят можете лесно да променяте с топъл бял студен бял с помощта на дистанционно управление ★ Вътрешен тавана лампа лесна за сглобяване и инсталиране на необходимите болтове са включени в комплекта за обзавеждане на инсталацията.Елегантен външен вид тавана му придава изисканата лукс.Обичайната грижа : Вытирайте прах с влажна кърпа, не Забравяйте : Ако имате някакви въпроси или проблеми относно нашите продукти и услуги, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще ви отговорим възможно най-скоро в рамките на 24 часа. ★ Творчески полилеи са подходящи за различни декорации, особено за вътрешно осветление, дневни, кухни, спални, трапезарии, барове, бистра, клубове, извънградски домове и офиси.Вентилатор може да се инсталира отделно от осветление. ★ 6-степенна корекция скорост на вятъра : Този led вентилатор на тавана с дистанционно управление ви позволява лесно да промените скоростта на вятъра. ★ 3 цветната температура с регулируема регулиране : яркост монтаж на таван лампа с вентилатор на тавана в спалнята може да се регулира от 100% до 10%, а диапазонът на цветова температура от 3000 До ~ 6000 К Цвят можете лесно да променяте с топъл бял студен бял с помощта на дистанционно управление. В комплекта са включени : 1 вентилатор light1 дистанционно управление : Обърнете внимание на снимки в различни състояния (включено и изключено). Цвят на светлината и скоростта на вятъра може да се регулира с помощта на дистанционното управлениясветодиодный източник на светлина е енергийно ефективен и има дълъг срок на служба.★ Висококачествен led тавана лампа за ресторант, състоящ се от двигател от чиста мед, метални светлата част на корпуса и на лопатките на вентилатора ABS.Вентилатор може да се инсталира отделно от осветление. ★ Висококачествен led тавана лампа за ресторант, състоящ се от двигател от чиста мед, метални светлата част на корпуса и на лопатките на вентилатора ABS.

Клиентите също го харесват..