• Ново
Модерен вентилатор на тавана Скрит монтаж със задно Осветление, Дистанционно Управление, Нископрофилни Вентилатори за помещенията, led smart вентилатор на Тавана, с р?
zoom_in

Модерен вентилатор на тавана Скрит монтаж със задно Осветление, Дистанционно Управление, Нископрофилни Вентилатори за помещенията, led smart вентилатор на Тавана, с регулируема Яркост, Правоъгълен Вътрешен вентилатор

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

【Безшумен dc двигател】 Работи тихо, двигателя работи гладко и е трайна употреба 112 W за 3-те цветови режими на осветление - бяла светлина, естествена светлина и приятна светлина.Регулиране на скоростта на вентилатора, промяна на цвета на подсветката и конфигуриране на таймер - 1з, 2h, 4h и 8h.Всички функции се управляват с помощта на дистанционно управление.Управление - дистанционно.Например, изберете топла светлина за романтична вечеря.Функция монтаж на таван лампа.А тавана вентилатор с led осветление прави дома светло и уютно, което му придава съвременен стил.Боядисана рамка на лампата, не е лесно да се падне, устойчиви на окисление и корозия, е трайна употреба.Той е идеално работи с климатик в стаята си и създава удобно място за спане. Обърнете внимание - Батерии в комплекта не са включени.Функция за монтаж на таван, вентилатор. 3 прехвърляне на скоростта на въртене на вентилатора - ниска, средна и висока.Размер - 22,04 инча * 17,71 инча * 5,11 инча.Мощност - 92 Вата. 3 прехвърляне на скоростта на въртене на вентилатора - ниска, средна и висока.Измерване - 22*17*5 инч.Лек и лесен за инсталиране, той няма никакви издатини. 112 W за 3-те цветови режими на осветление - бяла светлина, естествена светлина и приятна светлина.Форма - Правоъгълник.Всички функции се управляват с помощта на дистанционно управление.Материал - желязо + акрил + силикон.Форма - квадрат + правоъгълна.Конструкция на тавана опростява настройката и спестява много място.Лампион от ABS пластмаса.Те са подходящи за различни случаи. 【Тавана вентилатор с led подсветка】 Комплект led лампи осигурява по-ниска консумация на енергия, по-живи светоотдачу и по-дълъг живот в сравнение с традиционните електрически крушки. 【Универсално дистанционно за управление на】вентилатор на Тавана с дистанционно управление управлява осветление и вентилатор, съответно. 【Планина монтаж на таван фенове】вентилатор на Тавана може да се монтира както на закрито, така и навън, като към него е приложен комплект тела. 【Планина монтаж на таван фенове】вентилатор на Тавана може да се монтира както на закрито, така и навън, като към него е приложен комплект тела.Лопатките на вентилатора от ABS пластмаса.Форма - Правоъгълник.Управление - дистанционно.Голям въздушен поток, тиха обдув вятъра, издръжлив, лесен за почистване.Конструкция на тавана опростява настройката и спестява много място.Настройка на таймер - таймер 4, 1з, 2h, 4h и 8h, разчитат на съня и време на сън.Висока Перепелиная Желязна рамка за лампи.Вентилатор на тавана бързо охлажда горещия въздух през лятото.

Клиентите също го харесват..