• Ново
Вентилатор на тавана KAMLAM 36 с осветление и дистанционно управление, Модерен вентилатор на Тавана от Мед с Тихо Реверсивным двигател, 3 Остриета от орехово дърво, Осн?
zoom_in

Вентилатор на тавана KAMLAM 36 с осветление и дистанционно управление, Модерен вентилатор на Тавана от Мед с Тихо Реверсивным двигател, 3 Остриета от орехово дърво, Основната, 6-степенна скоростна кутия, Модерен вентилатор

BGN 77.99

Брой продукти
check Налично

Ако имате някакви въпроси за инсталиране и използване, можете да се свържете с нас по всяко времеПроменя посоката си с низходящ режим на въздушния поток през лятото на повишен режим на въздушния поток през зимата. ?【Модерен вентилатор на тавана】 : Метален корпус на двигателя меден цвят и 3 перката орех цвят, за да придадат по-класически вид на вашето пространство, като придава ретро и модерен чар вашата спалня, хол, ресторант, вътрешен двор. ?【2 лампи на тавана вентилатор Downrods】 вентилатор на Тавана на вътрешния двор се предлага с подробни инструкции и видео инсталация, 2 вентилатор на тавана downrods : 5 "/ 10" за ниски, високи или наклонени тавани вентилатор на тавана може да се инсталира на тавани с максимален наклон 15 градуса. ?【Доживотна поддръжка на клиенти】 вентилатор на Тавана KAMLAM е преминал строга сертифициране на качеството на продукти, 100% е абсолютно нов, доживотна гаранция. ?【Доживотна поддръжка на клиенти】 вентилатор на Тавана KAMLAM е преминал строга сертифициране на качеството на продукти, 100% е абсолютно нов, доживотна гаранция.Ние ви предлагаме добро следпродажбено обслужване. ?【Модерен вентилатор на тавана】 : Метален корпус на двигателя меден цвят и 3 перката орех цвят, за да придадат по-класически вид на вашето пространство, като придава ретро и модерен чар вашата спалня, хол, ресторант, вътрешен двор.?【Тих обръщане на тавана вентилатор с двигател за постоянен ток】 : меден вентилатор на тавана с 3 остриета използва тих двигател за постоянен ток, энергоэффективный и мощен, което ви позволява да спестите над 50% в сравнение с традиционния двигател на вентилатор.Ние ви предлагаме добро следпродажбено обслужване. ?【Вентилатор на тавана с дистанционно управление 】 : Многофункционална вентилатор на тавана с дистанционно управление, монтиран таймер за 2/4/6 часа, 6 нива на контролирани вятър, може независимо да управлява осветление и вентилатор. ?【Вентилатор на тавана с дистанционно управление 】 : Многофункционална вентилатор на тавана с дистанционно управление, монтиран таймер за 2/4/6 часа, 6 нива на контролирани вятър, може независимо да управлява осветление и вентилатор. ?【Вентилатор на тавана с 6 скорости на вятъра】 6 степени на вятъра може да се регулира, подходящи за спане, работа, четене с бавен вятър, подходящ за домашни дейности със средна скорост на вятъра, подходяща за йога, спорт с висока скорост на вятъра.

Клиентите също го харесват..