• Ново
Вентилатор на тавана NEOCHY с Подсветка, 42 Кристал Вентилатор на Тавана, Модерен Тавана Лампа с Дистанционно Управление, Прибиращи Остриета, Хол, Ресторант, Led Вентила?
zoom_in

Вентилатор на тавана NEOCHY с Подсветка, 42 Кристал Вентилатор на Тавана, Модерен Тавана Лампа с Дистанционно Управление, Прибиращи Остриета, Хол, Ресторант, Led Вентилатор, Led Полилей Fandelier/42In

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Двигателят е изработен от листова силициева стомана, която произвежда много по-малко шум, отколкото обикновените вентилаториАко Имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа.Автоматична настройка на време (автоматично изключване чрез 1/2/4/8 часа).Искрящи кристални топки K9, даващ ефекта осветление още повече чара, това е идеалният избор за домашен декор. Срок на експлоатация на двигателя е 5-10 години, и тя е безопасна за употреба. Двигателят е изработен от листова силициева стомана, която произвежда много по-малко шум, отколкото обикновените вентилатори.Искрящи кристални топки K9, даващ ефекта осветление още повече чара, това е идеалният избор за домашен декор.Всички тези функции могат лесно да управляват с помощта на дистанционно управление. Скорост на вятъра : ниска/средна/ Осветление Цвят източник : дневна светлина, студен бял, топъл бял Размер на излъчване : 15-30 м ^ 2 Led Източник на светлина : Led таблото Лампа в комплекта : Да .Енергийно ефективен циркулация на въздуха, мощно движение на въздуха и тиха работа.Когато вентилатори и климатизация се използват едновременно, Циркулация на въздуха в помещението се повишава комфорта на хората. Срок на експлоатация на двигателя е 5-10 години, и тя е безопасна за употреба.Вашето удовлетворение е нашата Най-голяма амбиция.Интеграция включване на светлината с 3 промяната на цветовете (Бяла светлина-Топла жълта светлина-Неутрална светлина) и 3 настройки за скорост на вятъра (ниско-средно-високо).Когато вентилатори и климатизация се използват едновременно, циркулация на въздуха в помещението се повишава комфорта на хората. Децибела е 10-30 килограма, без никакъв шум.Автоматична настройка на време (автоматично изключване чрез 1/2/4/8 часа).

Клиентите също го харесват..