• Ново
Фен Хънтър 52-инчов Случайни Вентилатор на Тавана за помещения С Прясна Бяла Тапицерия с Led подсветка и Тянущей верига (обновена)
zoom_in

Фен Хънтър 52-инчов Случайни Вентилатор на Тавана за помещения С Прясна Бяла Тапицерия с Led подсветка и Тянущей верига (обновена)

BGN 36.60

Брой продукти
check Налично

Стандартно закрепване на профила с 2-инчов опускным гръбначният стълб е включена в комплектаМодерен вентилатор на тавана, вдъхновени от скандинавски интериор и са с меки линии и балансирани, приятелски дизайн.Нож на вентилатора е включен в комплекта.Безшумен двигател Whisper, на 3-стъпка, обръщане на двигател Whisper Wind за оптимална работа през лятото и зимата. Код за основание на електрическата крушка E26.Включва енергоспестяващи led лампи с регулируема яркост мощност 1,9 W и вградено вид осветление.Прясна бяла повърхност с 3 реверсивными остриета от древесноволокнистой плочи със средна плътност (MDF) от пресен бял / дърво в комплект.Включва енергоспестяващи led лампи с регулируема яркост мощност 1,9 W и вградено вид осветление. Издърпайте приложените веригата, използвайте за настройка на скоростта на вентилатора и приглушения светлина.Фен е предназначен само за използване в закрити помещения. Код за основание на електрическата крушка E26. Препоръчва се код на формуляра за крушки A19.Прясна бяла повърхност с 3 реверсивными остриета от древесноволокнистой плочи със средна плътност (MDF) от пресен бял / дърво в комплект.Колекцията е на разположение в различни варианти, облицовки, размери и монтаж за персонализиране на външния вид на стаята си, като същевременно се поддържа стил, който ще обичам по целия дома си.

Клиентите също го харесват..