• Ново
Каишка SEVENKA за слушалки Oculus Quest 2 VR, смяна каишка за ръка, Elite, лента за глава с група за притежателя на батерии за подобряване на подкрепа и комфорт във виртуална реал?
zoom_in

Каишка SEVENKA за слушалки Oculus Quest 2 VR, смяна каишка за ръка, Elite, лента за глава с група за притежателя на батерии за подобряване на подкрепа и комфорт във виртуална реалност, намаляване на налягането върху

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Намалете и уравновесьте натиск върху лицето и главатаИ слушалки виртуалната реалност не слайдове по време на игрите, което значително подобрява процес на игра. 【Увеличена опора за главата и регулируема лента за главата】 Увеличена опора за главата SEVENKA е облегает главата, удължаване на времето за игра без никакъв дискомфорт.Подходящ за всички хора с обиколката на главата 21-31 инча/53-79 см, всеки получава се чувстват добре без големи промени в размера, че намалява досаден процес на подготовка, преди да играете.Намалете и уравновесьте натиск върху лицето и главата. 【Лесен монтаж и демонтаж】 Просто махнете отметката от оригиналната каишка и просто закрепете главоболие колан в правилната позиция, след това го променят, ако е необходимо. 【Лесен монтаж и демонтаж】 Просто махнете отметката от оригиналната каишка и просто закрепете главоболие колан в правилната позиция, след това го променят, ако е необходимо. 【Великденски подарък, подарък за рожден ден, лесен и стъпка комфорт】 Каишка за слушалки SEVENKA, съвместим с Quest 2, тежи само 225 г / 7,9 грама.Можете да лесно да се регулира каишка според размера на главата с помощта на регулируеми катарами. Забележка : Меки предните и задните накладки са заснети за удобство на почистване.Можете също така можете да видите изображението на продукта или видео, което ще ви помогне по-добре да инсталирате и използвате главното каишка SEVENKA за Oculus / Meta Quest 2.Носете ви значително подобряване на комфорта за фантастична игра!.Носете ви значително подобряване на комфорта за фантастична игра!. 【група за батерията и увеличете времето на възпроизвеждане на】 С помощта на сменяеми скоба за батерията, можете да зададете на него захранващия блок, с различни размери и да се удължи време на възпроизвеждане. 【Ергономичен дизайн и удобство за носене и съхранение на】 е Изработен от висококачествен материал, каишка за слушалки издръжлив и лесен, мека текстура поддържа главата, му е трудно да се прекъсне. Балансирана конструкция изравнява разпределението на теглото Quest, осигурява максимален комфорт, благодарение на балансирующей дизайн, което се използва теглото на отделението блок (не е включена в комплекта), за да махнете слушалките от лицето, за предотвратяване на болки в шията и неудобно натиск върху лицето. 【група за батерията и увеличете времето на възпроизвеждане на】 С помощта на сменяеми скоба за батерията, можете да зададете на него захранващия блок, с различни размери и да се удължи време на възпроизвеждане.И слушалки виртуалната реалност не слайдове по време на игрите, което значително подобрява процес на игра.

Клиентите също го харесват..