• Ново
Каишка за главата с вградена батерия с капацитет 5300 mah за Oculus Quest 2, Подобрена поддръжка и комфорт, Продлевающий време на възпроизвеждане на виртуална реалност, Смен?
zoom_in

Каишка за главата с вградена батерия с капацитет 5300 mah за Oculus Quest 2, Подобрена поддръжка и комфорт, Продлевающий време на възпроизвеждане на виртуална реалност, Сменяеми аксесоари за луксозни каишка за ръка,

BGN 15.99

Брой продукти
check Налично

Два горни контакт се движат напред или назад за регулиране на плътността на колана oculus quest 2(25%/50%/75%/100% ), облекчение се зарежда. 【Конструкция с няколко точки на регулиране】 Има 3 части, които могат да се регулират : 1. Допълнително приложената каишка за велкро регулира на дължина, като придава допълнителна стабилност и баланс, подобряване на кацане и облегая главата. И идва с 4 led индикатора, лесно можете да проверите състоянието на батерията чрез индикатора на батерията, на който ясно показва остатъка на батерията.Вградена изключителна система за защита осигурява безопасността на вас и вашите устройства, интегрирана система за сигурност, multi-protect включва защита от презареждането, късо съединение, контрол на температурата и др. Дръжка на задната част на главата може да се регулира обиколката наляво и надясно в зависимост от различните сочи главата. 【Издръжлив и лесен за инсталиране】ремъци нашия елит колан, изработени от подобрен материал ABS, който притежава много по-голяма устойчивост, издържа на огъване над 200 000 пъти и е екологично чист.Подходящ за обиколка на главата 19,3-26,8 инча, може да се използва от повечето хора.За да инсталирате просто махнете отметката от оригиналната каишка и защелкните нашия каишка oculus quest 2 elite на място за улеснение на инсталацията. Допълнително приложената каишка за велкро регулира на дължина, като придава допълнителна стабилност и баланс, подобряване на кацане и облегая главата.Подходящ за обиколка на главата 19,3-26,8 инча, може да се използва от повечето хора.Задната част на главата е по-голяма и мека гъба, тя може да подобри подкрепа на главата, с удобен изкуствена кожа за увеличаване на триене, лесен за почистване и притежава най-добрия противоскользящим ефект. 【Елитен каишка с акумулаторна батерия с капацитет от 5300 mah и повишена сигурност на】 е Предназначен за Oculus Quest 2, с вградена батерия с капацитет 5300 mah, може допълнително да се удължи време на използването на Oculus Quest 2 около 2,5-3 часа, което ще ви позволи да продължат да играят, не да се притеснявате за зареждането на батерията, и да получите най-доброто преживяване от виртуалната реалност. 【Ергономичен дизайн за носене】 Целия главоболие каишка тежи 353 г, дизайн гъба под формата на котешки лапи в горната част на главата осигурява по-добро разпределение на теглото и премахва натиска от лицето за значително подобряване на комфорта.Вградена изключителна система за защита осигурява безопасността на вас и вашите устройства, интегрирана система за сигурност, multi-protect включва защита от презареждането, късо съединение, контрол на температурата и др. И идва с 4 led индикатора, лесно можете да проверите състоянието на батерията чрез индикатора на батерията, на който ясно показва остатъка на батерията.

Клиентите също го харесват..