• Ново
Купички за ядки MEKY, Комплект от 6 Порцеланови Кв. тисненых салатниц с тегло 20 грама, Керамични Купички с диаметър 5.9 инча за супи, Мезета, Десерт и мармалад, Определен?
zoom_in

Купички за ядки MEKY, Комплект от 6 Порцеланови Кв. тисненых салатниц с тегло 20 грама, Керамични Купички с диаметър 5.9 инча за супи, Мезета, Десерт и мармалад, Определени Сервировочных мисок, Могат да се мият в миялна

BGN 6.40

Брой продукти
check Налично

Лесен за почистване на ръка9 инча за супи, мезета, Десерт и мармалад, Определени сервировочных мисок, Могат да се мият в миялна машина и микровълнова печка - Бяла.Добро обслужване - ние ви предлагаме приятелско денонощно обслужване на клиенти. ние ще ви предложим безплатна замяна или връщане на парите, ако нещо се обърка със стока.Удовлетворяйте най-разнообразни нужди - тези порцеланови супницы като път с подходящ размер за gruels, салати, сладолед, отделни десерти или дори за тестени изделия, супа.Лесно почистване - Сверхгигиеничен, не съдържа BPA.Те не се замърсяват, тъй като много от пластмасови чаши.Купички за ядки, Набор от 6 кв.Могат да се мият в миялна машина и микровълнова печка.Елегантна бяла - Елегантен и прост перлено бял дизайн придава масленке много изтънчен външен вид и перфектно се вписва във всеки стил на оформяне. тисненых салатниц MEKY от порцелан с тегло 18 грама, Керамични купички с диаметър 5.Здрави и трайни - Тези квадратни купата, отличава се с нежност, сила и ненадмината трайност, майсторски изработени от порцелан с професионално качество.

Клиентите също го харесват..