• Ново
Нечупливи мини-чаши за еднократна употреба, Екологично Чисти Чаши за вечеря/Десерти / Салата от слама, пшеница, Леки Купички за юфка, безопасни за съдомиялна машина
zoom_in

Нечупливи мини-чаши за еднократна употреба, Екологично Чисти Чаши за вечеря/Десерти / Салата от слама, пшеница, Леки Купички за юфка, безопасни за съдомиялна машина и микровълнова, комплекти мисок 4 броя (4.7 инча)

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Достатъчно дълбоко, за храна не расплескалась 【Безопасен и екологично устойчив】 е Изработен от естествени влакна, слама, пшеница, нишесте и безопасно за храни висококачествен полипропилен материал. Забележка : температурна устойчивост достига 248 градуса по Фаренхайт (120 ℃). 【Опаковка】 5 чаши (зелено, синьо, бежово, розово, лилаво). 【Миялна машина и микровълнова печка безопасни】Нашите купа слама пшеница са безопасни за употреба в микровълнова фурна и съдомиялна машина. Размер : 4,7 см (диаметър).Идеален за gruels, салати, плодове, ориз и спагети.Те са лесни за употреба, почистване и съхранение.Изключително безопасни и полезни за деца, защото всички от нашите чаши от слама пшеница не е токсичен и не съдържа BPA.Изключително безопасни и полезни за деца, защото всички от нашите чаши от слама пшеница не е токсичен и не съдържа BPA.Въпреки това, ние предлагаме пълно възстановяване на сумата или замяна, ако не сте напълно доволни от покупката си.Леки и издръжливи - нашите купата лесно да се държат, те са нечупливи, устойчиви на сколам, може да не се тревожи за падането.Те са лесни за употреба, почистване и съхранение.Достатъчно дълбоко, за храна не расплескалась. 【Гаранция за 100% удовлетвореност】 Ние знаем, че ще ви хареса нашия индивидуален набор от съдове за готвене. 【Гаранция за 100% удовлетвореност】 Ние знаем, че ще ви хареса нашия индивидуален набор от съдове за готвене. 【Опаковка】 5 чаши (зелено, синьо, бежово, розово, лилаво).Идеален за gruels, салати, плодове, ориз и спагети. 【Удобен дизайн 】 Компактен дизайн с гладки заоблени ръбове осигурява приятен на допир. 【Миялна машина и микровълнова печка безопасни】Нашите купа слама пшеница са безопасни за употреба в микровълнова фурна и съдомиялна машина.Въпреки това, ние предлагаме пълно възстановяване на сумата или замяна, ако не сте напълно доволни от покупката си. 【Гаранция за 100% удовлетвореност】 Ние знаем, че ще ви хареса нашия индивидуален набор от съдове за готвене. Размер : 4,7 см (диаметър).Те са лесни за употреба, почистване и съхранение.Идеален за gruels, салати, плодове, ориз и спагети. Забележка : температурна устойчивост достига 248 градуса по Фаренхайт (120 ℃).【Безопасен и екологично устойчив】 е Изработен от естествени влакна, слама, пшеница, нишесте и безопасно за храни висококачествен полипропилен материал.

Клиентите също го харесват..