• Ново
AEIDDRWAA (11,75 $ / бр) Комплект коктейлни чаши в стил Тики от 6 керамични хавайски вино, чаши за парти, 6 бр. Соломинок от неръждаема стомана с 12 бр. Хартиени соломинок с анан?
zoom_in

AEIDDRWAA (11,75 $ / бр) Комплект коктейлни чаши в стил Тики от 6 керамични хавайски вино, чаши за парти, 6 бр. Соломинок от неръждаема стомана с 12 бр. Хартиени соломинок с ананас, 12 бр. керамични Коктейлни чадъри,

BGN 31.00

Брой продукти
check Налично

Опаковка : 6 X скъпа чаша ТИКИ 6 соломинок Всички опаковки надеждно опаковани, с подарочными кутии с пълноцветен печат, отпечатани отвън, много сигурна опаковка в кутия за подаръкУ Дома или в бара, вие ще се чувствате така сякаш сте на брега на морето, и миришат на слънце.Има различни форми, бамбук, птици, кокос, динозавър, папагал, череп зелено-сини цветове, пластмасови материали, за децата и жените, има опаковка perrt, рафт, шкаф и с соломинками.It страхотна посуда за напитки за вашия Тики бар : В тики-барове и ресторанти Alwarys за своите клиенти е предвидена форма на бягство, което им позволява да се чувстват путешествующими в тропическо място, като си Творчески коктейли в тези забавни саксии, и те ще искат да се върнат отново. (Идеален подарък) Чаша в стил Тики - отлична декорация за набиране на празника, заваряване, регистрация и Хелоуин.Тази керамична чаша Tiki от 6 теми, вдъхновени от дизайна на tiki, е незаменим винарска сервизом и за декорация на семейни партита и тропически коктейли.С помощта на тези чаши са ръчно изработени tiki, ще могат да опитат коктейли с настоящото гавайским вкус.Чудесна идея за подарък и витрина за всякакви случаи или идеалното допълнение към вашия бар колекция.

Клиентите също го харесват..