• Ново
Многоцветен Набор от Блестящи Сенки за очи terbklf, Молив за Сенки за очи с Проблясващи Перламутровым Крем, Молив за Сенки за очи, Блестящ Цветен Скоба за големите пръс?
zoom_in

Многоцветен Набор от Блестящи Сенки за очи terbklf, Молив за Сенки за очи с Проблясващи Перламутровым Крем, Молив за Сенки за очи, Блестящ Цветен Скоба за големите пръсти Един размер

BGN 8.60

Брой продукти
check Налично

??【Мека и крем текстура】Тази гипоаллергенная дръжка за нанасяне кремави сенки с висока пигментация, за грим е кремовую формула, която пада гладко като коприна, и може да растушевывать, а тези искрящи сенки за очи са идеални за придаване на форми, перушина и разделителна способност, не са преувеличени блестящи, скрывающие естествен вид, за да търсят по-млад!(1x Дръжка за сенки за очи очна линия Молив За сенки Лежи на копринени буби Дръжка 3 в 1). ?? 【Высокопигментированный】 высокопигментированный, лесно се нанася и да се боядиса, натурална удобна формула и крем текстура, която гладко пада и може да бъде смесена, водоустойчив, не оставя петна (ако не се трие), не избледняват и има еднакъв цвят, интензивно оцветяване се запазва в продължение на целия ден носене.Това ще бъде идеалният подарък за вашите приятели, приятелки, жени-член на семейството. ??【Пестене на време за грим】 Молив за сенки с по-дебел край за меко и бързо нанасяне на по-голяма площ, без дразнене ръба около очите и отлично упорит цвят. ?? 【Дръжка за сенки с пайети】 12 различни цвята, включително дръжката за сенки за очи с проблясващи блясък и метални ефекти, просто нанесете я върху зоната около очите, и готово, можете да пробвате няколко цвята.

Клиентите също го харесват..