• Ново
npkgvia Пръчка за сенки за очи С подсветка, Перлен Грим за очи, Лъжлив копринени буби, Мързеливи хора Лесно завъртете го на Главата, Земен Пръчка за сенки за очи Изобили?
zoom_in

npkgvia Пръчка за сенки за очи С подсветка, Перлен Грим за очи, Лъжлив копринени буби, Мързеливи хора Лесно завъртете го на Главата, Земен Пръчка за сенки за очи Изобилие от момичета (А 2, Един размер)

BGN 30.16

Брой продукти
check Налично

40 Цвята Преливащи сенки за очи Козметични водоустойчив грим сенки за очи Прозрачна кутия опаковка металните сенки за очи Mean Girls Profusion Highlight дръжка сенки за очи пръчка Перлен грим за очи от Спящия копринени буби мързеливи хора Лесно завъртете го Earth Eyeshadow StickМатериал : пластикцвет : както е показано на картинката, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цветаИзползвайте вграден апликатор или растушевывайте пръстите си, Преди да се приложи формула. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате. ❤ ВОДОУСТОЙЧИВ И : Тази водоустойчив пудровая пръчка за сенки за очи с формула Eyeshadow Stick Лесно се плъзга по века, след това изсъхва, образувайки водостойкую захар, против бръчки, която подчертава грима на няколко очите. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 30 грама опаковка Размер : 13x2,5x1,4 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. ❤ БЪРЗ ГРИМ : Нанесете цвета с помощта на апликатора, след това плъзнете пръчка за сенки пряко век.❤ Се ДЪРЖИ по цял ден : Този молив за сенки е достатъчно за целия ден, така че можете да го носите на работа, на фитнес или на парти, без да се притеснявате за това, че той помнется тече, размажется или выцветет.А пръчки за сенки ще създадат най-подходящия начин, за да си различни стилове на обличане и случаи.

Клиентите също го харесват..