• Ново
ZITIANY Каплевидная очна линия С перламутровым ефект, Водоустойчив, Блестящ Цвят на очите, Сенки за очи, Земен Грим, Матова Модификация на грим, Мързелив грим, Триизмер?
zoom_in

ZITIANY Каплевидная очна линия С перламутровым ефект, Водоустойчив, Блестящ Цвят на очите, Сенки за очи, Земен Грим, Матова Модификация на грим, Мързелив грим, Триизмерен Тънък (C, един размер)

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Това може да ви помогне да създадете перфектен имидж за парти или празник бързо се нанася и лесно се отмива.МАТОВО, блестящ и МЕТАЛИК - гама от покрития и цветове, подходящи за всички нюанси на кожата и подчертават всеки цвят очи. ?Добре дошли в "ZITIANY" магазин ━(*∀*)ノ!??Има много различни цветове сенки за очи очна линия, за да избирате~?Ако ви е интересно, можете да натиснете "Вход", за да видите, ви чакат по-качествени и евтини стоки ~ Характеристики на продукта : ✨ Съдържание на опаковката : 1 х писалка за сенки за очи Как да използвате : ✨ Равномерно количество сенки по целия носку за очи✨ Подчертайте цвят по корените, създавайки триизмерен наклон на сенките. Моля, не се излагайте на пряка слънчева светлина или прекалено висока или прекалено ниска температура.ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - Устойчиви наращиваемые бои, които лесно растушевываются без да е необходимо. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. ЯРКИ ЦВЕТОВЕ - розови, зелени, оранжеви и жълти цветове с високо съдържание на пигмент.Нанасяйте сенките от неутрални матов оттенък до ултра-наситени переливов с помощта на четката за сенки или пръст.С помощта на четка нанесете върху бузите и смес нагоре.

Клиентите също го харесват..